fbpx
Trådløft
Trådløft er en skånsom form for ansiktsløft. Du slipper et kirurgisk inngrep og gir både ansikt og hals et friskere, glattere og mer ungdommelig utseende.

Behandlingen passer for deg med begynnende aldersforandringer i ansiktet, det vil si deg som kun har noe slapp hud i ansiktet, deg med dyp nese/leppefold eller deg med slapp og hengende hud i kinnregionen. Vi sier at behandlingen tilsvarer en 30% ansiktsløft. 

Trådløft er ikke like effektiv på aldersforandringer i ansiktet som tradisjonell ansiktsløft. Har du mye slapp og hengende hud bør du vurdere andre behandlinger. 

Ledende ansiktskirurger i Norge

Våre kirurger har Norge lengste og bredeste erfaring innen kropp- og ansiktskirurgi. I over 30 år har vi jobbet med kosmetisk og rekonstruktiv kirurgi. 

Dr. Jarl Bunæs er en ledende kirurg innen nese- og ansiktskirurgi, og har kosmetisk og rekonstruktiv kirurgi som sitt hovedområde. Han etablerte Bærum plastikkirurgi sammen med sin kone i 1986. 

Dr. Øyvind Borch Bugge er en av landets fremste ansikts- og plastikkirurger. Fra tidligere har han lang erfaring innen rekonstruktiv kirurgi, mens han de siste 20 årene har jobbet hovedsakelig med kosmetisk kirurgi. 

Hva er trådløft?

Trådløft er en mindre omfattende form for ansiktsløft. I stedet for et kirurgisk inngrep, settes fire såkalte Silhouette-tråder ned i kinnene ved hjelp av et lite snitt i tinningen. Trådene har små knuter og mottakere på seg som fester seg under huden og heiser denne opp i forhold til ønsket resultat. Mottakerne forsvinner etter 4-6 måneder, mens trådene blir værende under huden. 

Behandlingen er trygg, skånsom og enkel. Du trenger kun lokalbedøvelse for å gjennomføre behandlingen. Resultatet er strammere hud og et mer våkent og ungdommelig utseende, og varer i 3 år. 

Slik foregår konsultasjonen

Under konsultasjonen skisserer vi mulige metoder og resultater for å finne den behandlingen som best passer dine ønsker og forutsetninger. Trådløft passer for deg med begynnende aldringstegn i ansiktet. Har du derimot mye overflødig hud, kan ansiktsløft være en bedre løsning. Dette finner vi ut av under konsultasjonen. 

Vi setter av god tid til møtet og anbefaler alle pasienter å bruke et par dager etter konsultasjonen på å gå gjennom all informasjon. Skulle du likevel behøve et nytt møte, setter vi selvsagt opp dette uten ekstra kostnad. 

Bestill konsultasjon

Tiden etter trådløft

Det er viktig at du følger alle rådene legen din gir deg for et best mulig resultat. Vi anbefaler at du begrenser ansiktsmuskulaturen de første dagene etter behandlingen. Unngå å snakke mer enn nødvendig og føde bør inntas ved hjelp av sugerør. For å unngå hevelse er det viktig at du holder hodet høyt hevet de første 1-2 dagene. 

Komplikasjoner etter trådløft?

Det er få bivirkninger og komplikasjoner forbundet med trådløft. Det kan forekomme litt ujevnheter i forbindelse med opphenget etter behandlingen, men dette glatter seg som regel fint ut av seg selv etter et par uker. 

Ellers er vanlige bivirkninger blåmerker, hevelse og moderat ubehag de første dagene. 


Spørsmål og svar

Hvor lang tid tar behandlingen? 

Behandlingen tar kun 1-2 timer, avhengig av omfang, og gjennomføres ved hjelp av lokalbedøvelse. 

Hvem kan gjennomføre behandlingen?

I utgangspunktet kan alle friske menn og kvinner over 18 år gjennomføre behandlingen. 

Hvilket resultat kan jeg forvente?

Trådløft strammer opp huden i ansiktet og kjevepartiet, i tillegg til mindre furer og rynker i huden. Resultater varer i 3 år. Arrene skjules i hårfestet/tinningen. 

Hvor lang er restitusjonstiden? 

Trådløft er en langt mindre omfattende behandling enn andre ansiktsoperasjoner. Normalt opplever man blåmerker og hevelse i et par dager før det avtar. Du kan leve mer eller mindre som normalt etter 2-3 dager. 

Hvor mye koster operasjonen? 

Prisen avhenger av hvor mange tråder som benyttes. Derfor oppgir vi våre priser med fra-priser. Den endelige prisen fastsettes under konsultasjonen. Se vår estimerte prisliste her.

Trådløft
Trådløft
Fra 30 000,-
Konsultasjon: Plastikkirurg
500,-
Ansiktskirurgi

Neseoperasjon

Dr. Bunæs er en av Norges fremste eksperter på kosmetiske og funksjonelle neseoperasjoner, og har operert flest neser i Norge – 20 000 hittil.

Operasjon for utstående ører

Utstående ører er en medfødt defekt som de fleste ønsker å gjøre noe med, gjerne før skole alder.Dette fordi, spesielt foreldre ikke ønsker at barnet skal bli et mobbeoffer. I de fleste tilfelle mangler det en fold som gjør at øvre del av øret står ut. Kun med et lite snitt kan ørets form endres slik at de blir liggende tettere inntil hodet.

Hakeoperasjon

Ikke alle er fornøyd med haken sin. Vi møter mange som vurderer en hakeoperasjon. Vi gjennomfører både hakeforstørring og hakeforminskning.

Fettsuging dobbelthake

Mange menn og kvinner plages av fettansamlinger under haken. En dobbelthake er som regel genetisk betinget eller den kan komme som et resultat av vektøkning. For mye fett under haken eller på halsen kan også inntreffe hos slanke mennesker, og i mange tilfeller er fettsuging av dobbelthake den beste løsningen.

Fettransplantasjon

Med alderen taper mange volum i ansiktet, får groper under øynene og slunkne, innsunkne kinn. Den beste måten å erstatte volum tapet på er med fettransplantasjon til ansiktet.

Panneløft

Panneløft er et kirurgisk inngrep som hever øyenbrynene. Resultatet er et mer åpent, våkent og ungdommelig uttrykk i ansiktet.

Øyenbrynsløft

Dersom du har hengende øyenbryn, først og fremst på sidene, så kan et øyenbrynsløft være aktuelt for deg.

Halsløft

Halsløft går ut på å fjerne overflødig hud på halsen kirurgisk, stramme muskelbånd og redusere fett. Det vanligste er å kombinere inngrepet med et ansiktsløft.

Øyelokkoperasjon

Noen mennesker opplever at huden rundt øynene siger ned og at man får fettposer, slik at man ser trøtt og sliten ut. Dette kan korrigeres med godt resultat gjennom en øyelokkoperasjon.

Ansiktsløft

Dr. Bunæs og Dr. Bugge er blant landets fremste eksperter på kosmetisk og funksjonell ansiktskirurgi. Ingen i Norge har mer erfaring våre leger.

Kontakt oss