Hud

Et sikkert aldringstegn er utviklingen av linjer og rynker i ansiktet. Pigmentflekker og synlige blodårer kan også komme med alderen. Nedsatt volum kan utvikle groper, ringer eller render under øynene. Hos oss kan du være trygg på at du får det beste tilbudet innen medisinsk og kosmetisk hudbehandling av alle typer hudproblemer.

Belkyra

Belkyra er en ikke-kirurgisk injeksjonsteknikk som brukes til å redusere overflødig fett under haken.

read more

Hudkreft

I Norge dør ett menneske daglig av malignt melanom (Føflekk kreft) og vi ligger på verdenstoppen. Lys hud og soleksponering er hovedårsaken til hudkreft. Det å kunne sjekke huden sin regelmessig kan gjøre at man kan oppdage forskjellige former for hudkreft tidlig og få adekvat behandling for disse.

read more

Melasma

Melasma er en vanlig hudtilstand av ukjent årsak hos hovedsakelig kvinner. Det utvikler seg oftest pigment forandringer i ansiktet og fremstår som mørkere pigmentering som påvirker kinnene, pannen, overleppen, nesen og haken, vanligvis på en symmetrisk måte. Det kan være begrenset til kinnene og nesen eller huden over kjeveområdet. Det er veldig vanlig hos gravide, og personer med mørkere hudtyper. Melasma blir vanligvis mer merkbar om sommeren og forbedrer seg i vintermånedene.

read more

Aknearr

De vanligste typene av akne arr er atrofiske arr som ice pick, rolling scars og box scars. Atrofiske arr er grunne ”grop” med glatte grenser. Ice pick arr er et bestemt type atrofiske arr som er dyp ”grop med svært skarp grenser. Hypertrofiske arr er mindre vanlig i ansiktet sammenlignet med atrofiske arr. Hypertrofiske arr som oftest ses på rygg og bryst, er hevet over hudoverflaten og kan kjennes harde.

read more

Anti-aging

Aldringsprosessen begynner i 20-årene. Tap av elastin og kollagen (proteiner i huden) fører til slapp hud og rynker. Oftset hos kvinner får man også vertikale linjer på overleppen. Hudfornyelsen i øverste lag av huden går også mye tregere. Det fører til opphopning av døde hudceller som igjen vil gi huden en matt og livløs utseende.

read more

Endymed

Endymed tilbyr effektive radiofrekvensbehandlinger for hudoppstramming av ansikt og kropp, figurforming og behandling av cellulitter. Endymeds innovative 3Deep teknologi leverer avansert radiofrekvensenergi i huden og bidrar til å styre hudens naturlige kollagenproduksjon. Resultatet er en strammere og fastere hud. Endymed3Deep er FDA godkjent (Food and Drug Administration) og CE merket. Radiofrekvens behandling er en kjent behandlingsmetode i medisinske og estetiske behandlinger.

read more

Sprengte blodkar

Den mest effektive og skånsomme måten å fjerne sprengte blodkar på, er ved hjelp av laser. Hos oss benytter vi en såkalt YAG-laser som fjerner de sprengte blodkarene permanent, og behandlingen går raskt og smertefritt. Det varierer selvfølgelig hvor mange behandlinger du trenger, avhengig av mengden sprengte blodkar du har. Som oftest er flere behandlinger nødvendig.

read more

Botulinum Toksin Injeksjon

Har du linjer og furer i pannen eller «sinnarynke» mellom øyenbrynene som du irriterer deg over når du ser deg i speilet? Eller synes du «kråketærne» som kommer frem i øvre del av kinnene når du smiler kunne vært mindre synlige? Da kan kanskje en Botulinum Toksin injeksjon være noe for deg.

read more

Filler

Filler er et en samlebetegnelse for kunstig fremstilte injeksjonsprodukter som brukes til å midlertidig «fylle ut» eller redusere volumtap i et eller flere områder i ansiktet. Hos oss bruker vi det som kalles hyaluronsyre som er en naturlig bestanddel av huden.

read more

Kjemisk peeling

En behandling med kjemisk peeling kan være løsningen for deg om du er plaget med kviser, pigmentforandringer, arrdannelser, solskader eller har små rynker du gjerne vil bli kvitt. Behandlingen gjør at gammel hud flasser av, og stimulerer kollagen slik at huden får et yngre og friskere preg.

read more