fbpx

Behandlinger

Ansiktskirurgi

Operasjon for utstående ører

Utstående ører er en medfødt defekt som de fleste ønsker å gjøre noe med, gjerne før skole alder.Dette fordi, spesielt foreldre ikke ønsker at barnet skal bli et mobbeoffer. I de fleste tilfelle mangler det en fold som gjør at øvre del av øret står ut. Kun med et lite snitt kan ørets form endres slik at de blir liggende tettere inntil hodet.

Hakeoperasjon

Ikke alle er fornøyde med haken sin, og vi møter mange som vurderer en hakeoperasjon. Noen synes haken er for fremtredende, andre synes den er for liten og gir ansiktet et lite proporsjonalt uttrykk. Balanse i ansiktet avhenger av forholdet mellom panne, nese og hake. Nesen kan også se større ut dersom man har en hake som er lite fremstående. I de fleste tilfeller kan haker korrigeres enkelt med kunststoffproteser.

Fettsuging dobbelthake

Mange menn og kvinner plages av fettansamlinger under haken. En dobbelthake er som regel genetisk betinget eller den kan komme som et resultat av vektøkning. For mye fett under haken eller på halsen kan også inntreffe hos slanke mennesker, og i mange tilfeller er fettsuging av dobbelthake den beste løsningen.

Fettransplantasjon

Tap av volum i ansiktet er en vesentlig del av aldringsprosessen. Vi får groper under øynene og slunkne, innsunkne kinn. Det fører ofte til at vi kan føle oss trøtte og uopplagte, og ser eldre ut enn vi er. Den beste måten for å erstatte volumtap er fettransplantasjon med ditt eget fett. Det vil også gi en positiv effekt på hudens elastisitet og utseende.

Panneløft

Panneløft er et kirurgisk inngrep som hever øyenbrynene. Resultatet er et mer åpent, våkent og ungdommelig uttrykk i ansiktet.

Øyenbrynsløft

Har du hengende øyebryn, først og fremst på sidene, så kan et tinning løft være aktuelt for deg. Et slikt løft er en enklere form for panneløft. I prinsipp er brynsløft og panne løft det samme.

Trådløft

Trådløft er en skånsom form for ansiktsløft. Du slipper et kirurgisk inngrep og gir både ansikt og hals et friskere, glattere og mer ungdommelig utseende.

Halsløft

Med alderen mister huden elastisitet og spenst og muskel båndene på hals blir synlige. Det kan få deg til å se eldre ut en du faktisk er. Et halsløft er først og fremst et inngrep for å redusere muskel båndene. I de fleste tilfelle anbefaler vi et ansikts løft samtidig. Dette gir som regel best resultat. Det vil ofte gjøre at du ser yngre ut. Kanskje ikke yngre enn din egen alder, men yngre enn før du tok en operasjon.

Øyelokkoperasjon

Noen mennesker opplever at huden rundt øynene siger ned, slik at man ser trett og sliten ut. Dette kan korrigeres med godt resultat gjennom en øyelokkoperasjon.

Ansiktsløft

Dr. Bunæs og Dr. Bugge er blant landets fremste eksperter på kosmetisk og funksjonell ansiktskirurgi. Ingen i Norge har mer erfaring våre leger.

Plastikkirurgi

Brystreduksjon

Hvert år gjennomfører mer enn 2000 kvinner og menn i Norge brystreduksjon med svært gode resultater.

Fettfjerning uten kirurgi / Zimmer

Det er ikke alle som har tid eller lyst å gjøre et kirurgisk inngrep, men samtidig ønsker de gjerne å redusere fett som er vanskelig å kvitte seg med. Da kan Zimmer, fettfjerning uten kirurgi, være den riktige løsningen. Nyere teknologi gjør det mulig å fjerne underhudsfett på kroppen uten kirurgi ved hjelp av cryolipolyse. Sammenliknet med fettsuging eller annen type kirurgisk inngrep, er dette en skånsom behandling med lite smerte.

Bukplastikk

En bukplastikkoperasjon fjerner overflødig hud på magen, slik at den blir flatere og figuren generelt strammes opp.

Brystløft

Brystløft er et kirurgisk inngrep som løfter og omformer brystet ved å fjerne overflødig hud.

Fettsuging

Fettsuging, eller liposkulptur, fjerner fettansamlinger på kroppen din. Mange plages av opphopning av fett som ikke lar seg slanke bort, og med plastikkirurgi kan man få et godt resultat som gir varig effekt.

Brystforstørrelse

En brystforstørrelse øker volumet og forbedrer formen på brystene dine. Resultatet er høyere plasserte og fastere bryster.

Nese og Bihuler

Snorkeoperasjon

Plages du av snorking, eller har snorkingen din blitt et problem for sengepartneren? Vi tilbyr flere varianter av snorkeoperasjon og -behandlinger.

Bihulebetennelse

Er du mye plaget av bihulebetennelse? Da er du i gode hender hos oss. Ingen i Norge har så omfattende erfaring med nese- og ansiktskirurgi som våre leger.

Neseoperasjon

Dr. Bunæs er en av Norges fremste eksperter på kosmetisk neseoperasjon, og har operert flest neser i Norge – 20 000 hittil.

Hud

Belkyra

Belkyra er en ikke-kirurgisk injeksjonsteknikk som brukes til å redusere overflødig fett under haken.

Hudkreft

I Norge dør ett menneske daglig av malignt melanom (Føflekk kreft) og vi ligger på verdenstoppen. Lys hud og soleksponering er hovedårsaken til hudkreft. Det å kunne sjekke huden sin regelmessig kan gjøre at man kan oppdage forskjellige former for hudkreft tidlig og få adekvat behandling for disse.

Melasma

Melasma er en vanlig hudtilstand av ukjent årsak hos hovedsakelig kvinner. Det utvikler seg oftest pigment forandringer i ansiktet og fremstår som mørkere pigmentering som påvirker kinnene, pannen, overleppen, nesen og haken, vanligvis på en symmetrisk måte. Det kan være begrenset til kinnene og nesen eller huden over kjeveområdet. Det er veldig vanlig hos gravide, og personer med mørkere hudtyper. Melasma blir vanligvis mer merkbar om sommeren og forbedrer seg i vintermånedene.

Aknearr

De vanligste typene av akne arr er atrofiske arr som ice pick, rolling scars og box scars. Atrofiske arr er grunne ”grop” med glatte grenser. Ice pick arr er et bestemt type atrofiske arr som er dyp ”grop med svært skarp grenser. Hypertrofiske arr er mindre vanlig i ansiktet sammenlignet med atrofiske arr. Hypertrofiske arr som oftest ses på rygg og bryst, er hevet over hudoverflaten og kan kjennes harde.

Anti-aging

Aldringsprosessen begynner i 20-årene. Tap av elastin og kollagen (proteiner i huden) fører til slapp hud og rynker. Oftset hos kvinner får man også vertikale linjer på overleppen. Hudfornyelsen i øverste lag av huden går også mye tregere. Det fører til opphopning av døde hudceller som igjen vil gi huden en matt og livløs utseende.

Endymed

Endymed tilbyr effektive radiofrekvensbehandlinger for hudoppstramming av ansikt og kropp, figurforming og behandling av cellulitter. Endymeds innovative 3Deep teknologi leverer avansert radiofrekvensenergi i huden og bidrar til å styre hudens naturlige kollagenproduksjon. Resultatet er en strammere og fastere hud. Endymed3Deep er FDA godkjent (Food and Drug Administration) og CE merket. Radiofrekvens behandling er en kjent behandlingsmetode i medisinske og estetiske behandlinger.

Sprengte blodkar

Den mest effektive og skånsomme måten å fjerne sprengte blodkar på, er ved hjelp av laser. Hos oss benytter vi en såkalt YAG-laser som fjerner de sprengte blodkarene permanent, og behandlingen går raskt og smertefritt. Det varierer selvfølgelig hvor mange behandlinger du trenger, avhengig av mengden sprengte blodkar du har. Som oftest er flere behandlinger nødvendig.

Botulinum Toksin Injeksjon

Har du linjer og furer i pannen eller «sinnarynke» mellom øyenbrynene som du irriterer deg over når du ser deg i speilet? Eller synes du «kråketærne» som kommer frem i øvre del av kinnene når du smiler kunne vært mindre synlige? Da kan kanskje en Botulinum Toksin injeksjon være noe for deg.

Filler

Filler er et en samlebetegnelse for kunstig fremstilte injeksjonsprodukter som brukes til å midlertidig «fylle ut» eller redusere volumtap i et eller flere områder i ansiktet. Hos oss bruker vi det som kalles hyaluronsyre som er en naturlig bestanddel av huden.

Kjemisk peeling

En behandling med kjemisk peeling kan være løsningen for deg om du er plaget med kviser, pigmentforandringer, arrdannelser, solskader eller har små rynker du gjerne vil bli kvitt. Behandlingen gjør at gammel hud flasser av, og stimulerer kollagen slik at huden får et yngre og friskere preg.