Plastikkirurgi

Kroppen din en viktig del av personligheten og selvfølelsen. Ønsket om å bli en bedre utgave av oss selv er heller ikke noe nytt fenomen. Hos oss kan du være trygg på at du får det beste tilbudet innen kosmetisk plastikkirurgi for alle områder av kroppen. Vi har tilgang til de nyeste teknologiene, og alle våre behandlinger er godkjent av norske helsemyndigheter.

Brystreduksjon

Hvert år gjennomfører mer enn 2000 kvinner og menn i Norge brystreduksjon med svært gode resultater.

read more

Fettfjerning uten kirurgi / Zimmer

Det er ikke alle som har tid eller lyst å gjøre et kirurgisk inngrep, men samtidig ønsker de gjerne å redusere fett som er vanskelig å kvitte seg med. Da kan Zimmer, fettfjerning uten kirurgi, være den riktige løsningen. Nyere teknologi gjør det mulig å fjerne underhudsfett på kroppen uten kirurgi ved hjelp av cryolipolyse. Sammenliknet med fettsuging eller annen type kirurgisk inngrep, er dette en skånsom behandling med lite smerte.

read more

Bukplastikk

En bukplastikkoperasjon fjerner overflødig hud på magen, slik at den blir flatere og figuren generelt strammes opp.

read more

Brystløft

Brystløft er et kirurgisk inngrep som løfter og omformer brystet ved å fjerne overflødig hud.

read more

Fettsuging

Fettsuging eller liposkulptur fjerner fettansamlinger på kroppen din. Mange plages av opphopning av fett som ikke lar seg slanke bort, og med plastikkirurgi kan man få et godt resultat som gir varig effekt.

read more

Brystforstørrelse

En brystforstørrelse øker volumet og forbedrer formen på brystene dine. Resultatet er høyere plasserte og fastere bryster.

read more