fbpx

Plastikkirurgi

Kroppen din en viktig del av personligheten og selvfølelsen. Ønsket om å bli en bedre utgave av oss selv er heller ikke noe nytt fenomen. Hos oss kan du være trygg på at du får det beste tilbudet innen kosmetisk plastikkirurgi for alle områder av kroppen. Vi har tilgang til de nyeste teknologiene, og alle våre behandlinger er godkjent av norske helsemyndigheter.

Brystløft

Brystløft er et kirurgisk inngrep som løfter og omformer brystet ved å fjerne overflødig hud.

read more

Brystreduksjon

Hvert år gjennomfører mer enn 2000 kvinner og menn i Norge brystreduksjon med svært gode resultater.

read more

Brystforstørrelse

En brystforstørrelse øker volumet og forbedrer formen på brystene dine. Resultatet er høyere plasserte og fastere bryster.

read more

Bukplastikk

En bukplastikkoperasjon fjerner overflødig hud på magen, slik at den blir flatere og figuren generelt strammes opp.

read more

Bodylift

En bodylift er en forholdsvis omfattende operasjon hvor man fjerner overflødig hud og underhudsfett fra mage, rundt midjen, hoftene og hud på ryggen over bakenden. Inngrepet er aktuelt for de som plages av overflødig og løs hud rundt hele kroppen.

read more

Fettsuging

Fettsuging eller liposkulptur fjerner fettansamlinger på kroppen din. Mange plages av opphopning av fett som ikke lar seg slanke bort, og med plastikkirurgi kan man få et godt resultat som gir varig effekt.

read more

Zimmer

Nyere teknologi gjør det mulig å fjerne underhudsfett på kroppen uten kirurgi. Sammenliknet med fettsuging og annen plastisk kirurgi, er dette en skånsom behandling med lite ubehag.

read more