fbpx

Plastikkirurgi

Kroppen din en viktig del av personligheten og selvfølelsen. Ønsket om å bli en bedre utgave av oss selv er heller ikke noe nytt fenomen. Hos oss kan du være trygg på at du får det beste tilbudet innen kosmetisk plastikkirurgi for alle områder av kroppen. Vi har tilgang til de nyeste teknologiene, og alle våre behandlinger er godkjent av norske helsemyndigheter.

Brystløft pris

Kirurgene hos Bærum Plastikkirurgi har svært god erfaring med å utføre brystløft og omforme brystet ved å fjerne overflødig hud.

les mer

Brystløft

Brystløft er et kirurgisk inngrep som strammer opp brystet og fjerner overflødig hud for en naturlig og ungdommelig form.

les mer

Brystreduksjon

Hvert år gjennomfører mer enn 2000 kvinner og menn i Norge brystreduksjon med svært gode resultater.

les mer

Bukplastikk

En bukplastikk er en kirurgisk behandling som fjerner overflødig og løs hud på magen. Resultatet er en flatere mage, og at figuren strammes opp.

les mer

Bodylift

En bodylift er en forholdsvis omfattende operasjon hvor man fjerner overflødig hud og underhudsfett fra mage, rundt midjen, hoftene og hud på ryggen over bakenden. Inngrepet er aktuelt for de som plages av overflødig og løs hud rundt hele kroppen.

les mer

Fettsuging

Fettsuging eller liposkulptur fjerner fettansamlinger på kroppen din. Mange plages av opphopning av fett som ikke lar seg slanke bort, og med plastikkirurgi kan man få et godt resultat som gir varig effekt.

les mer