fbpx
Hudforbedring
Bærum Plastikkirurgi tilbyr hudforbedring av hals, bryst og ansikt. Vi utfører flere ulike behandlinger for huden med godt resultat.

Hudens aldring påvirkes av faktorer som gener, soleksponering, sykdommer, medisiner og nikotin. Allerede tidlig i puberteten sliter mange med kviser på grunn av hormonelle endringer. Dette kan i og for seg være ubehagelig, og kan i de verste tilfellene gi varige, sjenerende arr. 

Mot slutten av 20-årene starter hudens aldring. Enkelte av cellene som produserer kollagen og elastin sovner og produksjonen daler – huden utvikler rynker og blir mindre elastisk. Flere opplever også melasma og pigmentflekker etter svangerskap. Heldigvis finnes det metoder for hudforbedring som kan bedre hudens kvalitet. 

Moderne hudforbedring med ZO

Bærum Plastikkirurgi var en av de aller første klinikkene i Europa som startet med hudforbedrende behandling. Dr. Bunæs begynte med ansiktsløft på slutten av 1980-tallet. Denne typen kirurgi ordnet de hengende hudpartiene, men hudens kvalitet forble den samme – livløsheten, rynkene, solskadene og pigmentflekkene i huden var uforandret. 

I 1991 kom løsningen på dette problemet: Dr. Obagi og hans hudpleieserie som forbedrer hudens kvalitet etter dine behov. Dr. Obagi er en hudlege fra California som har viet livet sitt til å forske på hudforbedrende behandlinger, og resultatet er det verdenskjente kremprogrammet ZO. Legene hos Bærum Plastikkirurgi har tatt kurs i nettopp denne typen hudforbedring og tilbyr dette på her på klinikken. 

I dag har ZO-linjen funnet veien til tusenvis av kvinner og menn verden over. Programmet kan tilpasses dine problemområder, som hud uten glød, kviser, melasma, rosacea og solskader. Serien består også av diverse peelingprosedyrer.  

Behandling for hudforbedring

Bærum Plastikkirurgi tilbyr flere ulike behandlinger for hudforbedring avhengig av ditt problemområde. Vi tilbyr blant annet behandling av akne, rosacea, pigmentforandringer, linjer, rynker, slapp hud, samt grå hud uten glød. 

Obagi ZO-kremen alene kan gjøre mye, og må alltid brukes i minst 6 uker før en prosedyre (for eksempel kjemisk peel eller laser). Er huden svært slapp med heng, vil et lite til moderat ansiktsløft og/eller en fettransplantasjon ofte gi det beste resultatet. Hvilken form for hudforbedring som passer best for deg, avgjøres under konsultasjon hos oss. 

Les videre for å lære mer om de ulike behandlingene vi tilbyr for hudforbedring, eller kontakt oss i dag for å høre hva vi kan gjøre for akkurat deg. 

Bestill konsultasjon

Anti aging

Anti aging er en betegnelse som brukes om produkter og behandlinger som har som formål å bremse eller redusere aldringstegn i huden. Hos Bærum Plastikkirurgi bruker vi kirurgi, laser, peelinger og medisinske kremprogram for å ta bedre kontroll over aldringsprosessen. 

Les mer: Anti aging

Behandling av aknearr

Alle former for arrdannelse i huden er vanskelig å behandle, også aknearr – som vanligvis forekommer som fordypninger i huden. Jo dypere disse er, jo vanskeligere er det å få dem til å forsvinne helt. Ofte er det ikke mulig å få dem helt bort. Vi bruker ulike metoder for hudforbedring av aknearr, som kjemisk peel, CO2-laser eller begge deler i etterkant av behandling med ZO-programmet i minst 6 uker. 

For mindre dype arr og rynker tilbyr vi PRP-behandling (blodplaterikt plasma) kombinert med endymed (radiofrekvens). PRP er en relativt ny behandlingsform hvor man benytter egenskapene til kroppens eget blod. For de som ønsker en behandlingstid med kortere rekonvalesenstid, kan dette være et godt alternativ.

Les mer: Aknearr

Radiofrekvensbehandling

Bærum Plastikkirurgi tilbyr avansert radiofrekvensteknologi fra EndyMed 3Deep®. Dette er en effektiv behandling for oppstramming av ansikt og kropp, samt figurforming og behandling av cellulitter. Resultatet er umiddelbar hudforbedring, og ved behandling over tid øker hudens produksjon av kollagen. Dette fører til synlig hudoppstramming og forbedring av hudens struktur. Vi anbefaler 3-5 behandlinger med 3 ukers mellomrom.

Les mer: Endymed

Injeksjoner

Vi bruker ulike injeksjonsteknikker for forbedring av huden. Har du fine linjer, furer, “sinnarynke” eller “kråketær”, kan Botulinum Toksin injeksjon være aktuelt. Dette er en muskelavslappende injeksjon som injiseres i små doser for en midlertidig lammende effekt, som virker forebyggende på dannelsen av linjer i ansiktet. 

Filler er samlebetegnelsen for kunstige fremstilte injeksjonsprodukter som brukes for å erstatte volumtap i ansiktet, og redusere rynker. Fillers er en midlertidig behandlingsform som må gjentas for at resultatet skal holde seg. Det er vanlig å fylle på etter 6-12 måneder.

Den beste formen for volumbehandling er fettransplantasjon med stamceller. Her berikes det transplanterte fettet med stamceller. Stamcellene lages av fett som er fjernet fra kroppen, der en del blandes med PRP. Cellene kan injiseres direkte i rynker og arr for å jevne ut huden. 

Sprengte blodkar

Den mest effektive og skånsomme behandlingen for sprengte blodkar er bruk av laser. Hos Bærum Plastikkirurgi benytter vi en såkalt YAG-laser som fjerner blodkarene permanent. Du må unngå sol og solarium minst fire uker før behandling av ansiktet, og seks uker før behandling av kropp. 

Behandlingen må gjentas med tre ukers mellomrom opptil fem ganger. 

Bestill konsultasjon for hudforbedring i dag

Hudforbedring må tilpasses den individuelle pasienten, derfor starter vi alltid med en grundig konsultasjon hvor vi diskuterer ønsker, utgangspunkt og behandlingsformer. Hos Bærum Plastikkirurgi møter du erfarne plastiske kirurger med mange års erfaring innen estetiske og medisinske behandlinger. 

Kontakt oss i dag for å høre mer. Vi ser frem til å høre fra deg!

Bestill konsultasjon

Få en konsultasjon med oss

Bestill konsultasjon
Hudforbedring
ZO 3 step peel
Fra 4 000,-
Konsultasjon: Hudlege
1 650,-

Fra den 1 januar 2021 opphevet regjeringen unntaket i merverdiloven for medisinske behandlinger som ikke er helsehjelp.
Alle våre priser er eksklusiv mva., og dette vil komme i tillegg.

Hud

Svettebehandling

Svetting er viktig for kroppens temperaturregulering. Noen plages av overdreven svetting, og trenger svettebehandling. Hos Bærum Plastikkirurgi får du den hjelpen du trenger.

Anti aging

Aldringsprosessen begynner i 20-årene, men vil utvikle seg forskjellig fra person til person. Anti aging brukes om produkter og behandlinger som har som formål å bremse eller redusere aldringstegn.

Kjemisk peeling

Behandling med kjemisk peeling kan være løsningen for deg som er plaget med pigmentforandringer (melasma), arrdannelser, rynker, solskader eller rett og slett har litt sliten og slapp hud i ansiktet.

Laserbehandling

Behandling med laser egner seg godt for å redusere aldersforandringer som rynker og pigmentflekker. Laserbehandling gir synlig forbedring i det behandlede området allerede etter første behandling.

Aknearr

Det er flere måter å behandle aknearr på avhengig av dybde og utbredelse. Siden 1994 har vi først og fremst behandlet aknearr med CO2-laser.

Melasma

Melasma er en vanlig hudtilstand som oftest utvikler seg som pigmentforandringer i ansiktet og fremstår som mørkere pigmentering.

Endymed

EndyMed 3Deep® er et patentert system som leverer radiofrekvens(RF) for effektiv og trygg hudforbedring. Behandling med EndyMed passer for alle hudtyper og etnisiteter.

Botulinumtoksin-injeksjon

Behandling med botulinumtoksin-injeksjon, eller Botox, er en gift som lammer forbindelsen mellom nerver og muskel. Behandlingen brukes mot muskelkramper og for å redusere rynker og linjer i pannen, på halsen og rundt øynene.

Filler

Filler er samlebetegnelsen for kunstig fremstilte injeksjonsprodukter, som brukes til å midlertidig “fylle ut” områder i ansiktet og redusere rynker.

Sprengte blodkar

Den mest effektive og skånsomme måten å fjerne sprengte blodkar på er ved hjelp av laser. Vi benytter en såkalt YAG-laser som fjerner blodkarene permanent.

Kontakt oss