fbpx

Hudforbedring

Bærum Plastikkirurgi tilbyr hudforbedring av hals, bryst og ansikt. Vi utfører flere ulike behandlinger for huden med godt resultat.

Hudens aldring påvirkes av faktorer som gener, soleksponering, sykdommer, medisiner og nikotin. Allerede tidlig i puberteten sliter mange med kviser på grunn av hormonelle endringer. Dette kan i og for seg være ubehagelig, og kan i de verste tilfellene gi varige, sjenerende arr. Hudforbedring ved hjelp av behandling er et alternativ for å hjelpe med dette.

Mot slutten av 20-årene starter hudens aldring. Enkelte av cellene som produserer kollagen og elastin sovner og produksjonen daler – huden utvikler rynker og blir mindre elastisk. Flere opplever også melasma og pigmentflekker etter svangerskap. 

Heldigvis finnes det metoder for hudforbedring som kan bedre hudens kvalitet. 

Moderne hudforbedring med ZO

Bærum Plastikkirurgi var en av de aller første klinikkene i Europa som startet med hudforbedrende behandling. Dr. Bunæs begynte med ansiktsløft på slutten av 1980-tallet. Denne typen kirurgi ordnet de hengende hudpartiene, men hudens kvalitet forble den samme – livløsheten, rynkene, solskadene og pigmentflekkene i huden var uforandret. 

I 1991 kom løsningen på dette problemet: Dr. Obagi og hans hudpleieserie som forbedrer hudens kvalitet etter dine behov. Dr. Obagi er en hudlege fra California som har viet livet sitt til å forske på hudforbedrende behandlinger, og resultatet er det verdenskjente kremprogrammet ZO. Legene hos Bærum Plastikkirurgi har tatt kurs i nettopp denne typen hudforbedring og tilbyr dette på her på klinikken. 

I dag har ZO-linjen funnet veien til tusenvis av kvinner og menn verden over. Programmet kan tilpasses dine problemområder, som hud uten glød, kviser, melasma, rosacea og solskader. Serien består også av diverse peelingprosedyrer for huden.  

Behandling for hudforbedring – hals, bryst og ansikt

mannlig lege hjelper kvinne med hudforbedring

Bærum Plastikkirurgi tilbyr flere ulike behandlinger avhengig av ditt problemområde. Vi tilbyr blant annet behandling av akne, rosacea, pigmentforandringer, linjer, rynker, slapp hud, samt grå hud uten glød.

Obagi ZO-kremen brukes 6 uker før behandling

Obagi ZO-kremen alene kan gjøre mye, og må alltid brukes i minst 6 uker før en prosedyre (for eksempel kjemisk peel eller laser). Er huden svært slapp med heng, vil et lite til moderat ansiktsløft og/eller en fettransplantasjon ofte gi det beste resultatet. Hvilken behandling som passer best for deg, avgjøres under konsultasjon hos oss. 

Les videre for å lære mer om de ulike behandlingene vi tilbyr for hudforbedring, eller kontakt oss i dag for å høre hva vi kan gjøre for akkurat deg. 

Bestill konsultasjon

Anti aging

Anti aging er en betegnelse som brukes om produkter og behandlinger som har som formål å bremse eller redusere aldringstegn i huden. Hos Bærum Plastikkirurgi bruker vi kirurgi, laser, peelinger og medisinske kremprogram for å ta bedre kontroll over aldringsprosessen. 

Les mer: Anti aging

Behandling av aknearr

Alle former for arrdannelse i huden er vanskelig å behandle, også aknearr – som vanligvis forekommer som fordypninger i huden. Jo dypere disse er, jo vanskeligere er det å få dem til å forsvinne helt. Ofte er det ikke mulig å få dem helt bort. 

Ulike metoder

Vi bruker ulike metoder for forbedring av aknearr, som kjemisk peel, CO2-laser eller begge deler i etterkant av behandling med ZO-programmet i minst 6 uker. 

PRP-behandling

For mindre dype arr og rynker tilbyr vi PRP-behandling (blodplaterikt plasma) kombinert med endymed (radiofrekvens). PRP er en relativt ny behandlingsform hvor man benytter egenskapene til kroppens eget blod. For de som ønsker en behandlingstid med kortere rekonvalesenstid, kan dette være et godt alternativ.

Les mer: Aknearr

Radiofrekvensbehandling

Bærum Plastikkirurgi tilbyr avansert radiofrekvensteknologi fra EndyMed 3Deep®. Dette er en effektiv behandling for oppstramming av ansikt og kropp, samt figurforming og behandling av cellulitter. 

Gode resultater

Resultatet er umiddelbar hudforbedring, og ved behandling over tid øker hudens produksjon av kollagen. Dette fører til synlig hudoppstramming og forbedring av hudens struktur. Vi anbefaler 3-5 behandlinger med 3 ukers mellomrom.

Les mer: Endymed

Injeksjoner

Vi bruker ulike injeksjonsteknikker for forbedring av huden. 

Botulinumtoksin-injeksjon

Har du fine linjer, furer, “sinnarynke” eller “kråketær”, kan Botulinumtoksin-injeksjon være aktuelt. Dette er en muskelavslappende injeksjon som injiseres i små doser for en midlertidig lammende effekt, som virker forebyggende på dannelsen av fine linjer og ulike rynker i huden i ansiktet. 

Filler

Filler er samlebetegnelsen for kunstige fremstilte injeksjonsprodukter som brukes for å erstatte volumtap i ansiktet, og redusere rynker. Fillers er en midlertidig behandlingsform som må gjentas for at resultatet skal holde seg. Det er vanlig å fylle på etter 6-12 måneder.

Stamceller

Den beste formen for volumbehandling er fettransplantasjon med stamceller. Her berikes det transplanterte fettet med stamceller. Stamcellene lages av fett som er fjernet fra kroppen, der en del blandes med PRP. Cellene kan injiseres direkte i rynker og arr for å jevne ut huden. 

Sprengte blodkar

Den mest effektive og skånsomme behandlingen for sprengte blodkar er bruk av laser.

YAG-laser

Hos Bærum Plastikkirurgi benytter vi en såkalt YAG-laser som fjerner blodkarene permanent. Du må unngå sol og solarium minst 4 uker før behandling av ansiktet, og 6 uker før behandling av kropp. 

Behandlingen må gjentas med tre ukers mellomrom opptil fem ganger. 

Bestill konsultasjon for hudforbedring i dag

mannlig lege studerer huden til en pasient

Hudforbedring må tilpasses den individuelle pasienten, derfor starter vi alltid med en grundig konsultasjon hvor vi diskuterer ønsker, utgangspunkt og behandlingsformer. 

Hos Bærum Plastikkirurgi møter du erfarne plastiske kirurger med mange års erfaring innen estetiske og medisinske behandlinger. 

Kontakt oss i dag for å høre mer. Vi ser frem til å høre fra deg!

Bestill konsultasjon


Ofte stilte spørsmål og svar om hudforbedring

Hvor er klinikken?

Klinikken ligger sentralt i Sandvika – rundt 25 minutter unna Oslo S. Pasientene våre kommer fra Oslo, Viken og andre områder i landet.

Hvilket resultat kan jeg forvente av behandlingen?

Vi har flere behandlinger for huden, og resultatet vil avhenge noe av behandlingen du får og huden din. Generelt har denne typen behandling svært gode resultater, og vi har mange fornøyde pasienter som har fått forbedret hud hos oss. 

Hvordan foregår konsultasjonen?

Under konsultasjon får du vite alt du lurer på. Du forteller om dine behov og ønsker. Legen ser på din hud og vurderer hvordan den bør behandles. Sammen finner du og legen den beste behandlingen for din hud.

Hvordan må jeg forberede meg? 

Dette vil også avhenge av behandling og din hud, men du får all informasjon du trenger av din lege. 

Hva koster det? 

Prisen avhenger også av behandling. Dette snakker vi om under konsultasjonen. Se for øvrig estimert prisliste her:

Se estimert prisliste her

Konsultasjon mellom pasient og Dr. Borch Bugge

Få en konsultasjon med oss

Bestill konsultasjon
Priser: Hudforbedring
ZO 3 step peel
Fra 4 000,-
Konsultasjon: Hudlege
1 650,-

Fra den 1 januar 2021 opphevet regjeringen unntaket i merverdiloven for medisinske behandlinger som ikke er helsehjelp.
Alle våre priser er eksklusiv mva., og dette vil komme i tillegg.

Hud

Svettebehandling

Svetting er viktig for kroppens temperaturregulering. Noen plages av overdreven svetting, og trenger svettebehandling. Hos Bærum Plastikkirurgi får du den hjelpen du trenger.

Anti aging

Aldringsprosessen begynner i 20-årene, men vil utvikle seg forskjellig fra person til person. Anti-aging brukes om produkter og behandlinger som har som formål å bremse eller redusere aldringstegn.

Kjemisk peeling

Behandling med kjemisk peeling kan være løsningen for deg som er plaget med pigmentforandringer (melasma), arrdannelser, rynker, solskader eller rett og slett har litt sliten og slapp hud i ansiktet.

Laserbehandling

Behandling med laser egner seg godt for å redusere aldersforandringer som rynker og pigmentflekker. Laserbehandling gir synlig forbedring i det behandlede området allerede etter første behandling.

Aknearr

Det er flere måter å behandle aknearr på avhengig av dybde og utbredelse. Siden 1994 har vi først og fremst behandlet slike arr med CO2-laser.

Melasma

Melasma er en vanlig hudtilstand som kjennetegnes ved pigmentforandringer i form av brune flekker i ansiktet.

Endymed

EndyMed 3Deep® er et patentert system som leverer radiofrekvens(RF) for effektiv og trygg hudforbedring. Behandling med EndyMed passer for alle hudtyper og etnisiteter.

Botulinumtoksin-injeksjon

Botulinumtoksin (botox) er en gift som lammer forbindelsen mellom nerver og muskel. Behandlingen brukes mot muskelkramper og for å redusere rynker og linjer i pannen, på halsen og rundt øynene.

Filler

Filler er samlebetegnelsen for kunstig fremstilte injeksjonsprodukter, som brukes til å midlertidig «fylle ut» områder i ansiktet og redusere rynker.

Sprengte blodkar

Den mest effektive og skånsomme måten å fjerne sprengte blodkar på er ved hjelp av laser. Vi benytter en såkalt YAG-laser som fjerner blodkarene permanent.

Kontakt oss