fbpx
Halsløft
Halsløft går ut på å fjerne overflødig hud på halsen kirurgisk, stramme muskelbånd og redusere fett. Det vanligste er å kombinere inngrepet med et ansiktsløft.

Er det mye løs hud på halsen, pleier situasjonen å være den samme langs kjevekammen. Derfor utføres ofte ansiktsløft og halsløft i kombinasjon. Legene hos Bærum Plastikkirurgi er blant landets fremste eksperter på kosmetisk og funksjonell ansiktskirurgi. Målet er at resultatet skal bli så naturlig og ungdommelig som mulig. 

Ledende innen ansiktskirurgi

Vurderer du plastisk kirurgi er det viktig at du går til noen som virkelig kan faget. Legene hos Bærum Plastikkirurgi har arbeidet med kropp- og ansiktskirurgi i mer enn 30 år og har lang erfaring. Begge legene på klinikken utfører kirurgisk halsløft. 

Vår nese- og ansiktskirurg Dr. Jarl Bunæs er en pioner og spesialist innen kosmetisk og rekonstruktiv ansiktskirurgi. Han har drevet sin klinikk siden 1986 og har arrangert en mengde internasjonale kurs og symposier, samt tre store verdenskongresser. 

Dr. Øyvind Borch Bugge er blant landets fremste plastikkirurger, og utfører det aller meste innen ansikts- og brystkirurgi, bukplastikk og bodylift. Det er sannsynligvis ingen i Norge som har lagt inn så mange av de krevende dråpeformede brystprotesene som han. 

Dersom du vurderer et halsløft eller ansiktsløft er du i svært gode hender hos våre leger. Vi starter alltid med en grundig konsultasjon hvor vi diskuterer ønsker og muligheter. Velkommen til oss!

Les også: Fettsuging

Dette er et halsløft

Med alderen blir huden under haken og i ansiktet løs og slapp. Mange plages også av uønskede fettansamlinger på halsen. Dette kan korrigeres med et halsløft. Vi gjør dette som en egen prosedyre, først og fremst ved sjenerende muskelbånd på halsen. 

Resultatet er en strammere hals med mindre heng, samt reduserte fettansamlinger og strammere muskelbånd. Operasjonen passer for deg som plages av økt fettmengde eller synlige muskelbånd på halsen. 

Slik foregår inngrepet 

Ved halsløft legger vi et lite snitt under haken. Huden løsnes fra underlaget til litt nedenfor strupehodet. Muskelbåndene som splittes med alderen sys sammen i midtlinjen. Dersom det et overskudd av fett fjernes dette. 

Snittet sys sammen lagvis, og man fjerner ikke hud gjennom dette snittet. Operasjonen tar ca. 50 minutter. Det legges en stram bandasjeplate på halsen som skal sitte i en uke til stingene fjernes. Da fjernes også det lille drenet.

Bestill konsultasjon

Spørsmål og svar om halsløft

Hvem kan utføre halsløft?

Alle som plages av muskelbånd og heng på halsen kan gjøre et halsløft. Som regel utføres dette sjelden alene, men sammen med et ansiktsløft. 

Er det noen komplikasjoner?

Et halsløft gir som regel svært gode resultater og komplikasjoner forekommer svært sjelden. Blodansamling under huden etter operasjonen kan imidlertid skje det første døgnet. Derfor er det viktig å holde seg mest mulig i ro.

Blodansamling merkes ved unormal hevelse. Infeksjon forekommer svært sjelden. Det samme gjelder komplikasjoner som lammelse og nerver. 

Hva koster det?

Prisen på operasjonen avhenger av ditt individuelle utgangspunkt og hvor omfattende inngrepet er. Dette diskuterer vi nærmere under konsultasjonen. I mellomtiden viser vi til vår estimerte prisliste:

Se estimert prisliste her

Få en konsultasjon med oss

Bestill konsultasjon
Halsløft
Halsplastikk (plastysmaplastikk)
Fra 23 000,-
Full facelift m/midtansikt + stor halsløft
Fra 88 000,-
Konsultasjon: Plastikkirurg
500,-

Fra den 1 januar 2021 opphevet regjeringen unntaket i merverdiloven for medisinske behandlinger som ikke er helsehjelp.
Alle våre priser er eksklusiv mva., og dette vil komme i tillegg.

Ansiktskirurgi

Fettransplantasjon ansikt

Fettransplantasjon til ansikt innebærer å hente fett til ansiktet fra et annet sted på kroppen. Dette utfyller tap av volum og korrigerer eventuell asymmetri som kan være medfødt eller etter en skade.

Øyelokkoperasjon Oslo

Tunge øyelokk skyldes overflødig hud. Dette kan hos enkelte komme allerede i ung alder, og er som regel genetisk betinget. Overflødig hud kan enkelt korrigeres med en øyelokkoperasjon.

Neseoperasjon Oslo

Vi har omfattende erfaring med funksjonell og kosmetisk neseoperasjon ved vår klinikk utenfor Oslo. Vår egen Dr. Bunæs har operert flest neser i Norge – 20 000 hittil.

Ansiktsløft Oslo

Bærum Plastikkirurgi ligger i Sandvika, kun 15 minutter fra Oslo sentrum. Her utfører vi ansiktsløft (facelift) samt annen plastisk kirurgi og behandlinger av ansikt og kropp.

Neseoperasjon

Dr. Bunæs er en av Norges mest erfarne eksperter på funksjonelle og kosmetiske neseoperasjoner, og har operert flest neser i landet – 20 000 hittil.

Ansiktsløft

Dr. Bunæs og Dr. Bugge er blant landets fremste eksperter på kosmetisk og funksjonell ansiktskirurgi. Ingen i Norge har mer erfaring våre leger.

Fettransplantasjon

Med alderen taper mange volum i ansiktet, får groper under øynene og slunkne, innsunkne kinn. Den beste måten å erstatte volum tapet på er med fettransplantasjon til ansiktet.

Øyelokkoperasjon

Noen mennesker opplever at huden rundt øynene siger ned og at man får fettposer under huden som gjør at man ser trøtt og sliten ut. Dette kan korrigeres med godt resultat ved plastisk kirurgi.

Hakeoperasjon

Ikke alle er fornøyd med haken sin. Vi møter mange som vurderer en hakeoperasjon. Vi gjennomfører både hakeforstørring og hakeforminskning.

Øyenbrynsløft

Dersom du har hengende øyenbryn, først og fremst på sidene, så kan et øyenbrynsløft være aktuelt for deg.

Kontakt oss