fbpx

Belkyra

Belkyra er en moderne og ikke-kirurgisk injeksjonsteknikk som brukes til å redusere overflødig og uønsket fett under haken.

Behandlingen går ut på at vi injiserer legemiddelet Belkyra inn i fettcellene under haken. Belkyra inneholder virkestoffet Deoksykolsyre. Denne produseres naturlig i kroppen, og gjør at fettcellene i området brytes ned. 

Hver behandling med Belkyra tar mellom 15 og 20 minutter, og som oftest må man ta omtrent 2-4 behandlinger for å oppnå ønsket resultat. 

Belkyra vant prisen «Allure Best of Beauty Breakthrough Award» i 2015, og er godkjent av helsemyndighetene i USA (FDA). I USA kalles behandlingen Kybella. Behandlingen gir en permanent fettreduksjon. 

Behandling av uønsket fett under haken

Det er svært vanlig med opphopning av fett på kroppen som ikke lar seg trene eller slanke bort. Dette kan være frustrerende, og det finnes ikke alltid et enkelt svar på hvorfor noen rammes mer enn andre. Faktorer som arv, miljø, hormoner, alder, livsstil og kosthold kan påvirke oppsamling av fettceller. 

Nyere teknologi gjør det mulig å fjerne uønsket fett på kroppen, uten kirurgisk inngrep. Dette er et skånsomt og godt alternativ for de som ikke ønsker fettsuging eller annen plastisk kirurgi. 

Avhengig av hvor mye fett som skal fjernes, har de fleste behov for flere behandlinger for et godt resultat. 

Slik foregår behandling med Belkyra

to leger snakker sammen og ser i en hvit mappe

Belkyra er det første godkjente legemiddelet for behandling av uønsket fett. Behandling er mest brukt ved fjerning av såkalt dobbelthake. Behandlingen går ut på å injisere syntetisk deoksykolsyre i fettcellene under haken, slik at disse blir ødelagt. 

Vi injiserer små mengder av dette virkestoffet inn i området som skal behandles. Resultatet er en mer markert profil og redusert fettansamling under haken. 

Behandlingen fungerer gradvis, og hvor mange behandlinger som trengs avhenger av hvor mange fettceller det er i området som skal behandles. Selve injeksjonen tar inntil 20 minutter, og de fleste ser synlige forbedringer etter to til fire behandlinger.

For noen kreves det opptil seks behandlinger for et godt resultat. Intervallet mellom hver behandling skal alltid være minst 4 uker. 

Er behandlingen smertefull?

Selve behandlingen kan oppleves som litt ubehagelig fordi området under haken er følsomt. Behandlingen tar imidlertid kort tid, og hvis du vil kan vi ise ned området og påføre en lokalbedøvende krem før behandlingen.

Etter behandling med Belkyra 

Umiddelbart etter behandlingen kan du oppleve bivirkninger som ubehag, hevelse, blåmerker, rødhet eller nummenhet. Behandlingen har noe nedetid, og på grunn av hevelsen som kan oppstå er det mange som legger behandlingen til en dag før en helg eller ferie. 

Disse er forbigående og avtar etter en til to uker. De fleste melder at bivirkningene er størst etter den første behandlingen, og blir mindre og mindre etter de neste behandlingene. 

Dersom du bestiller en konsultasjon hos oss, vil vi gi deg grundig informasjon om mulige bivirkninger og komplikasjoner. 

Hvem kan ikke ta behandling med Belkyra?

Behandlingen egner seg ikke for: personer som er allergisk mot Deoksykolsyre, dersom du har en infeksjon i behandlingsområdet eller er gravid. 

Dersom du går på medisiner, så oppgi dette når du kommer til konsultasjon hos oss. Da vil vi kunne gi deg mer informasjon om hvorvidt du egner deg for behandlingen eller ikke.

Fettfjerning uten kirurgi: Zimmer

Hos Bærum Plastikkirurgi utfører vi også fettfjerning uten kirurgi som et alternativ til behandling med Belkyra. 

Dette er en permanent metode for fettfjerning som går ut på å kjøle ned områder av fett i kroppen, slik at de gradvis løser seg opp og forsvinner. Zimmer egner seg godt for å redusere:

  • Fettputer på magen
  • Flanker rundt midjen og hoftene
  • Fett på innside og utside av lår
  • BH-folder på ryggen
  • Fett på bakside av overarmene

Normalt fjernes opptil 25% av fettcellene per behandling. Du kan se de første tegnene på at fett forsvinner etter ca. 3-4 uker.

I løpet av de påfølgende 3-4 månedene skrumper fettområdene som er behandlet gradvis inn. Ved flere behandlinger kan du øke reduksjon av fett ytterligere, og fettcellene som er fjernet kommer ikke tilbake. 

Merk at dersom du går opp i vekt etter behandlingen, kan andre fettceller ta opp fett og øke i størrelse. 

Kontakt oss for en uforpliktende konsultasjon

Dersom du vil ha mer informasjon om Belkyra, Coolsculpting (Zimmer) eller en av de andre behandlingene vi tilbyr, så ta kontakt med oss via kontaktskjemaet nedenfor.

Hvis du vurderer plastisk kirurgi eller kosmetiske behandlinger, er det svært viktig at du går til en lege med lang erfaring å vise til. 

Våre leger har Norges lengste erfaring innen kropp- og ansiktskirurgi, noe som gjør at du kan være sikker på at du er i trygge hender. 

Vi holder til i hyggelige og sjarmerende lokaler i Sandvika, kun 15 minutter fra Oslo sentrum. Velkommen til Bærum Plastikkirurgi!

Bestill konsultasjon
Konsultasjon mellom pasient og Dr. Borch Bugge

Få en konsultasjon med oss

Bestill konsultasjon
Priser: Belkyra
Belkyra
Fra 12 000,-

Fra den 1 januar 2021 opphevet regjeringen unntaket i merverdiloven for medisinske behandlinger som ikke er helsehjelp.
Alle våre priser er eksklusiv mva., og dette vil komme i tillegg.

Hud

Svettebehandling

Svetting er viktig for kroppens temperaturregulering. Noen plages av overdreven svetting, og trenger svettebehandling. Hos Bærum Plastikkirurgi får du den hjelpen du trenger.

Hudforbedring

Bærum Plastikkirurgi tilbyr hudforbedring av hals, bryst og ansikt. Vi utfører flere ulike behandlinger for huden med godt resultat.

Anti aging

Aldringsprosessen begynner i 20-årene, men vil utvikle seg forskjellig fra person til person. Anti-aging brukes om produkter og behandlinger som har som formål å bremse eller redusere aldringstegn.

Kjemisk peeling

Behandling med kjemisk peeling kan være løsningen for deg som er plaget med pigmentforandringer (melasma), arrdannelser, rynker, solskader eller rett og slett har litt sliten og slapp hud i ansiktet.

Laserbehandling

Behandling med laser egner seg godt for å redusere aldersforandringer som rynker og pigmentflekker. Laserbehandling gir synlig forbedring i det behandlede området allerede etter første behandling.

Aknearr

Det er flere måter å behandle aknearr på avhengig av dybde og utbredelse. Siden 1994 har vi først og fremst behandlet slike arr med CO2-laser.

Melasma

Melasma er en vanlig hudtilstand som kjennetegnes ved pigmentforandringer i form av brune flekker i ansiktet.

Endymed

EndyMed 3Deep® er et patentert system som leverer radiofrekvens(RF) for effektiv og trygg hudforbedring. Behandling med EndyMed passer for alle hudtyper og etnisiteter.

Botulinumtoksin-injeksjon

Botulinumtoksin (botox) er en gift som lammer forbindelsen mellom nerver og muskel. Behandlingen brukes mot muskelkramper og for å redusere rynker og linjer i pannen, på halsen og rundt øynene.

Filler

Filler er samlebetegnelsen for kunstig fremstilte injeksjonsprodukter, som brukes til å midlertidig «fylle ut» områder i ansiktet og redusere rynker.

Kontakt oss