fbpx
Belkyra
Belkyra er en moderne og ikke-kirurgisk injeksjonsteknikk som brukes til å redusere overflødig og uønsket fett under haken.

Hver behandling med belkyra tar mellom 15 og 20 minutter. Vi bruker en syntetisk form av deoksykolsyre, en syre som finnes naturlig i kroppen og som bidrar til å absorbere fett. Når den injiseres, ødelegger syren fettcellene under haken og gir gode resultater.

Behandling av uønsket fett

Det er svært vanlig med opphopning av fett på kroppen som ikke lar seg trene eller slanke bort. Dette kan være frustrerende, og det finnes ikke alltid et enkelt svar på hvorfor noen rammes mer enn andre. Faktorer som arv, miljø, hormoner, alder, livsstil og kosthold kan påvirke oppsamling av fettceller. 

Nyere teknologi gjør det mulig å fjerne uønsket fett på kroppen, uten kirurgisk inngrep. Dette er et skånsomt og godt alternativ for de som ikke ønsker fettsuging eller annen plastisk kirurgi. Avhengig av hvor mye fett som skal fjernes, har de fleste behov for flere behandlinger for et godt resultat. 

Behandling med belkyra

Belkyra er det første godkjente legemiddelet for behandling av uønsket fett. Behandling med Belkyra er mest brukt ved fjerning av såkalt dobbelthake. Behandlingen går ut på å injisere syntetisk deoksykolsyre i fettcellene under haken, slik at disse blir ødelagt. Resultatet er en mer markert profil og redusert fettansamling under haken. 

Belkyra fungerer gradvis, og hvor mange behandlinger som trengs avhenger av hvor mange fettceller det er i området som skal behandles. Selve injeksjonen tar inntil 20 minutter, og de fleste ser synlige forbedringer etter to til fire behandlinger. For noen kreves det opptil seks behandlinger for et godt resultat. Intervallet mellom hver behandling er vanligvis mellom fire og seks uker. 

Ønsker du å vite mer om belkyra? Kontakt oss for en konsultasjon.

Bivirkninger

Umiddelbart etter behandlingen kan du oppleve bivirkninger som ubehag, hevelse, blåmerker, rødhet eller nummenhet. Disse er forbigående og avtar etter en til to uker. De fleste melder at bivirkningene er størst etter den første behandlingen, og blir mindre og mindre etter de neste behandlingene. 

Fettfjerning uten kirurgi: Zimmer

Hos Bærum Plastikkirurgi utfører vi også fettfjerning uten kirurgi (Zimmer) som et alternativ til behandling med belkyra. Dette er en permanent metode for fettfjerning som går ut på å kjøle ned områder av fett i kroppen, slik at de gradvis løser seg opp og forsvinner. Zimmer egner seg godt for å redusere:

  • Fettputer på magen
  • Flanker rundt midjen og hoftene
  • Fett på innside og utside av lår
  • BH-folder på ryggen
  • Fett på bakside av overarmene

Normalt fjernes opptil 25% av fettcellene per behandling. Du kan se de første tegnene på at fett forsvinner etter ca. 3-4 uker. I løpet av de påfølgende 3-4 månedene skrumper fettområdene som er behandlet gradvis inn. Ved flere behandlinger kan du øke reduksjon av fett ytterligere, og fettcellene som er fjernet kommer ikke tilbake. 

Merk at dersom du går opp i vekt etter behandlingen, kan andre fettceller ta opp fett og øke i størrelse.

Bestill konsultasjon
Belkyra
Belkyra
Fra 12 000,-
Hud

Hudkreft

Å sjekke huden regelmessig bidrar til at man kan oppdage forskjellige former for hudkreft tidlig. Da kan pasienten få adekvat behandling, og risikoen for å få alvorlig forløp reduseres.

Melasma

Melasma er en vanlig hudtilstand som oftest utvikler seg som pigmentforandringer i ansiktet og fremstår som mørkere pigmentering.

Aknearr

Det er flere måter å behandle aknearr på avhengig av dybde og utbredelse. Siden 1994 har vi først og fremst behandlet aknearr med CO2-laser.

Anti aging

Aldringsprosessen begynner i 20-årene, men vil utvikle seg forskjellig fra person til person. Anti aging brukes om produkter og behandlinger som har som formål å bremse eller redusere aldringstegn.

Endymed

Endymed tilbyr effektive radiofrekvensbehandlinger for hudoppstramming av ansikt og kropp, figurforming og behandling av cellulitter. Endymeds innovative 3Deep teknologi leverer avansert radiofrekvensenergi i huden og bidrar til å styre hudens naturlige kollagenproduksjon. Resultatet er en strammere og fastere hud. Endymed3Deep er FDA godkjent (Food and Drug Administration) og CE merket. Radiofrekvens behandling er en kjent behandlingsmetode i medisinske og estetiske behandlinger.

Sprengte blodkar

Den mest effektive og skånsomme måten å fjerne sprengte blodkar på er ved hjelp av laser. Vi benytter en såkalt YAG-laser som fjerner blodkarene permanent.

Botulinum Toksin Injeksjon

Har du linjer og furer i pannen eller «sinnarynke» mellom øyenbrynene som du irriterer deg over når du ser deg i speilet? Eller synes du «kråketærne» som kommer frem i øvre del av kinnene når du smiler kunne vært mindre synlige? Da kan kanskje en Botulinum Toksin injeksjon være noe for deg.

Filler

Filler er samlebetegnelsen for kunstig fremstilte injeksjonsprodukter, som brukes til å midlertidig “fylle ut” områder i ansiktet og redusere rynker.

Kjemisk peeling

Behandling med kjemisk peeling kan være løsningen for deg som er plaget med pigmentforandringer (melasma), arrdannelser, rynker, solskader eller rett og slett har litt sliten og slapp hud i ansiktet.

Hudforbedring

Et sikkert aldringstegn er utviklingen av linjer og rynker i ansiktet. Pigmentflekker og synlige blodårer kan også komme med alderen. Visste du forresten at huden din starter aldringen allerede i 25-30 års alderen? Det som i praksis skjer er at huden etter hvert mister elastin og kollagen som bidrar til at huden reduserer glød og ungdommelighet. Det medisinske kremprogrammet fra ZO Skin Health motvirker slike forandringer i huden, og kan brukes alene som en behandling for hudfornying, eller i kombinasjon med andre behandlinger.

Kontakt oss