fbpx
Zimmer
Nyere teknologi gjør det mulig å fjerne underhudsfett på kroppen uten kirurgi. Sammenliknet med fettsuging og annen plastisk kirurgi, er dette en skånsom behandling med lite ubehag.

Det er ikke alle som har tid eller lyst til å gjøre et kirurgisk inngrep. Samtidig ønsker de å redusere fett som det er vanskelig å kvitte seg med. Fettfjerning uten kirurgi (Zimmer) er en god og skånsom løsning. Hos Bærum Plastikkirurgi har vi lang erfaring med denne formen for permanent fettfjerning. 

Cryolipolyse med Zimmerapparat

Fettvevet i huden er sensitivt for kulde, og fettceller dør når de utsettes for temperaturer ned mot frysepunktet. Zimmer kjøler ned områder av fett i kroppen din slik at det gradvis løser seg opp og forsvinner. 

Behandling med zimmer egner seg godt for å redusere:

 • Fettputer på magen
 • Flanker rundt midjen og hoftene
 • Fett på innside og utside av lår
 • BH-folder på ryggen
 • Fett på bakside av overarmene

Hvordan foregår behandlingen?

Ved en behandling med zimmer blir underhudsfettet på den delen av kroppen som skal behandles kjølt ned til en temperatur som gjør at fettcellene krystalliseres og går i oppløsning. Behandlingen tar i underkant av én time. Det er lite ubehag og ingen skade på huden forbundet med inngrepet, men lett rødhet eller blåmerker, hevelse og nummenhet kan forekomme i inntil én uke etter behandlingen. 

Du kan fortsette å leve som normalt umiddelbart etter at en behandling med zimmer er avsluttet. 

Zimmer, eller fettfjerning uten kirurgi, er et godt alternativ til fettsuging og andre former for kirurgisk inngrep der målet er å fjerne overskudd av fett. I motsetning til fettsuging er det ingen tilhelingsperiode hvor du skal holde deg i ro. 

Hvilket resultat kan jeg forvente?

Normalt fjernes opptil 25% av fettcellene per behandling. Du kan se de første tegnene på at fett forsvinner etter ca. 3-4 uker. I løpet av de påfølgende 3-4 månedene skrumper fettområdene som er behandlet gradvis inn. Ved flere behandlinger kan du øke reduksjon av fett ytterligere, og fettcellene som er fjernet kommer ikke tilbake. 

Merk at dersom du går opp i vekt etter en behandling med zimmer, kan andre fettceller ta opp fett og øke i størrelse. 

Hvem passer cryolipolyse med Zimmerapparat for?

Fettfjerning uten kirurgi passer for personer som er normalvektige, men som har fettansamlinger på kroppen som ikke lar seg slanke eller trene bort.  

Behandlingenmed zimmer egner seg ikke ved:

 • Graviditet
 • Kardiovaskulær sykdom
 • Leversykdom
 • Nyresykdom
 • Ondartede svulster
 • Diabetes
 • Pasienter med pacemakere

Vi utfører heller ikke behandlingen dersom det er infeksjoner, hypertrofiske arr eller andre hudsykdommer i behandlingsområdet, eller hos pasienter med konstant inntak av antiinflammatoriske legemidler eller blodfortynnende medisiner.

Bestill konsultasjon

Behandling med Belkyra

Belkyra er en annen teknikk innen fettfjerning uten kirurgi som brukes til å redusere uønsket fett under haken. Behandlingen går ut på å injisere en syntetisk form av deoksykolsyre, som ødelegger fettceller under hakeområdet. Deoksykol er en syre som kroppen produserer selv for å bidra til å absorbere fett. 

Antall behandlinger som trengs varierer fra person til person, avhengig av hvor mye fett som skal fjernes. Flere behandlinger med Belkyra kan være nødvendig for å oppnå optimale resultater. Det er vanlig med 4-6 behandlinger med ca. 4-6 ukers mellomrom. Resultatet er en mer markert profil og redusert “dobbelthake”. 

De vanligste bivirkningene er smerter, hevelse, blåmerker, rødhet og nummenhet i området som behandles. Disse avtar vanligvis i løpet av en til to uker. 

Dette skjer under konsultasjonen

Vi starter alltid med en grundig konsultasjon hvor vi går gjennom behandlingens forløp. Under konsultasjonen får du anbefalt behandlingen som passer ditt individuelle utgangspunkt best, og vi snakker om hvilket resultat du kan forvente. Da får du også vite hva behandlingen kommer til å koste. 

Se en oversikt over estimerte priser her

Husk at dersom konsultasjonen fører til fettfjerning uten kirurgi hos oss, trekkes den fra prisen. Velkommen til Bærum Plastikkirurgi!

Få en konsultasjon med oss

Bestill konsultasjon
Zimmer
Zimmer (Cryolipolyse)
Fra 6 000,-
Konsultasjon: Plastikkirurg
500,-

Fra den 1 januar 2021 opphevet regjeringen unntaket i merverdiloven for medisinske behandlinger som ikke er helsehjelp.
Alle våre priser er eksklusiv mva., og dette vil komme i tillegg.

Plastikkirurg

Neseoperasjon

Dr. Bunæs er en av Norges mest erfarne eksperter på funksjonelle og kosmetiske neseoperasjoner, og har operert flest neser i landet – 20 000 hittil.

Snorkeoperasjon

Plages du av snorking, eller har snorkingen din blitt et problem for sengepartneren? Vi tilbyr flere varianter av snorkeoperasjon og -behandlinger.

Bihulebetennelse

Er du mye plaget av bihulebetennelse? Da er du i gode hender hos oss. Ingen i Norge har så omfattende erfaring med nese- og ansiktskirurgi som våre leger.

Kontakt oss