fbpx

Zimmer

Nyere teknologi gjør det mulig å fjerne underhudsfett på kroppen uten kirurgi. Sammenliknet med fettsuging og annen plastisk kirurgi, er dette en skånsom behandling med lite ubehag.

Det er ikke alle som har tid eller lyst til å gjøre et kirurgisk inngrep. Samtidig ønsker de å redusere fett som det er vanskelig å kvitte seg med. Fettfjerning uten kirurgi (Zimmer) er en god og skånsom løsning. Hos Bærum Plastikkirurgi har vi lang erfaring med denne formen for permanent fettfjerning. 

Cryolipolyse med Zimmer

Fettvevet i huden er sensitivt for kulde, og fettceller dør når de utsettes for temperaturer ned mot frysepunktet. Zimmer kjøler ned områder av fett i kroppen din slik at det gradvis løser seg opp og forsvinner. 

Denne behandlingen egner seg godt for å redusere:

 • Fettputer på magen
 • Flanker rundt midjen og hoftene
 • Fett på innside og utside av lår
 • BH-folder på ryggen
 • Fett på bakside av overarmene

Hvordan foregår behandlingen?

Ved en fettfjerning uten kirurgi blir underhudsfettet på behandlingsområdet kjølt ned til en temperatur som gjør at fettcellene krystalliseres og går i oppløsning. Behandlingen tar i underkant av én time. 

Det er lite ubehag og ingen skade på huden forbundet med inngrepet, men lett rødhet eller blåmerker, hevelse og nummenhet kan forekomme i inntil én uke etter behandlingen. Du kan fortsette å leve som normalt umiddelbart etter at behandlingen er avsluttet. 

Cryolipolyse med Zimmer er et godt alternativ til fettsuging og andre former for kirurgisk inngrep der målet er å fjerne overskudd av fett. I motsetning til fettsuging er det ingen tilhelingsperiode hvor du må holde deg i ro. 

Hvilket resultat kan jeg forvente?

Normalt fjernes opptil 25% av fettcellene per behandling. Du kan se de første tegnene på at fett forsvinner etter ca. 3-4 uker. I løpet av de påfølgende 3-4 månedene skrumper fettområdene som er behandlet gradvis inn. Ved flere behandlinger kan du øke reduksjon av fett ytterligere, og fettcellene som er fjernet kommer ikke tilbake. 

Merk at dersom du går opp i vekt etter behandlingen, kan andre fettceller ta opp fett og øke i størrelse.

Hvem passer cryolipolyse med Zimmer for?

Denne metoden for fettfjerning passer for personer som er normalvektige, men som har fettansamlinger på kroppen som ikke lar seg slanke eller trene bort.  

Behandlingen egner seg ikke ved:

 • Graviditet
 • Kardiovaskulær sykdom
 • Leversykdom
 • Nyresykdom
 • Ondartede svulster
 • Diabetes
 • Pasienter med pacemakere

Vi utfører heller ikke cryolipolyse med Zimmer dersom det er infeksjoner, hypertrofiske arr eller andre hudsykdommer i behandlingsområdet, eller hos pasienter med konstant inntak av antiinflammatoriske legemidler eller blodfortynnende medisiner.

Permanent fettfjerning med Belkyra

Belkyra er en annen effektiv teknikk innen fettfjerning uten kirurgi. Denne metoden brukes til å redusere uønsket fett under haken. Behandlingen går ut på å injisere en syntetisk form av deoksykolsyre, som ødelegger fettceller under hakeområdet. 

Deoksykol er en syre som kroppen produserer selv for å bidra til å absorbere fett. Belkyra var det første godkjente legemiddelet for fjerning av fett, og behandlingen vant i 2015 «Allure Best of Beauty Breakthrough Award».

Resultater og bivirkninger

Antall behandlinger som trengs varierer fra person til person, avhengig av hvor mye fett som skal fjernes. Flere behandlinger med Belkyra kan være nødvendig for å oppnå optimale resultater. Det er vanlig med 4-6 behandlinger med ca. 4-6 ukers mellomrom. Resultatet er en mer markert profil og redusert «dobbelthake» 

De vanligste bivirkningene er smerter, hevelse, blåmerker, rødhet og nummenhet i området som behandles. Disse avtar vanligvis i løpet av en til to uker. 

Dette skjer under konsultasjonen

Vi starter alltid med en grundig konsultasjon hvor vi går gjennom behandlingens forløp. Under konsultasjonen får du anbefalt behandlingen som passer ditt individuelle utgangspunkt best, og vi snakker om hvilket resultat du kan forvente. Da får du også vite hva behandlingen kommer til å koste. 

Se en oversikt over estimerte priser her.

Husk at dersom konsultasjonen fører til fettfjerning uten kirurgi hos oss, trekkes den fra prisen. 

Bærum Plastikkirurgi – et trygt valg

Dersom du vurderer plastisk kirurgi eller en kosmetisk behandling, er det viktig at du føler deg trygg og ivaretatt under hele behandlingsforløpet. Hos Bærum Plastikkirurgi møter du noen av Norges mest anerkjente kirurger. 

Vi har over 30 års erfaring innen kirurgi og kosmetiske behandlinger, og har et spesielt stort fokus på at pasientene våre skal føle seg trygge både før, under og etter behandlingen. Vi forteller deg alltid nøyaktig hva behandlingen eller operasjonen går ut på før operasjonsdagen, og etter operasjonen får du telefonnummeret til kirurgen så du kan ringe når som helst på døgnet.

Dersom du ønsker å vite mer om en av våre behandlinger, så ta gjerne kontakt med oss. Velkommen til Bærum Plastikkirurgi!

Få en konsultasjon med oss

Bestill konsultasjon
Zimmer
Zimmer (Cryolipolyse)
Fra 6 000,-
Konsultasjon: Plastikkirurg
500,-

Fra den 1 januar 2021 opphevet regjeringen unntaket i merverdiloven for medisinske behandlinger som ikke er helsehjelp.
Alle våre priser er eksklusiv mva., og dette vil komme i tillegg.

Plastikkirurg

Neseoperasjon

Dr. Bunæs er en av Norges mest erfarne eksperter på funksjonelle og kosmetiske neseoperasjoner, og har operert flest neser i landet – 20 000 hittil.

Snorkeoperasjon

Plages du av snorking, eller har snorkingen din blitt et problem for sengepartneren? Vi tilbyr flere varianter av snorkeoperasjon og -behandlinger.

Bihulebetennelse

Er du mye plaget med bihulebetennelse? Da er du i gode hender hos oss. Ingen i Norge har så omfattende erfaring med nese- og ansiktskirurgi som våre leger.

Kontakt oss