fbpx

Trådløft

Trådløft er en skånsom og mindre omfattende form for ansiktsløft, og du slipper et kirurgisk inngrep. Trådløft strammer opp slapp hud, og gir ansiktet et friskere og mer ungdommelig utseende.

Behandlingen passer for deg med begynnende aldersforandringer i ansiktet. Det vil si deg som kun har noe slapp hud i ansiktet, deg med dyp nese- eller leppefold, eller deg med slapp og hengende hud i området rundt kinn, hake og kjevelinje. Vi pleier å si at behandling med trådløft tilsvarer 30% kirurgisk ansiktsløft. 

Trådløft er ikke like effektiv på aldersforandringer i ansikt, som et tradisjonelt ansiktsløft er. Har du mer slapp og hengende hud i ansiktet, så kan vi vurdere en annen form for behandling som passer deg bedre. 

Ledende ansiktskirurger i Norge

to leger med hansker og munnbind

Ledende ansiktskirurger i Norge

Våre kirurger har Norges lengste og bredeste erfaring innen kropp- og ansiktskirurgi. I mer enn 30 år har vi jobbet med kosmetisk og rekonstruktiv kirurgi. Vi har dermed lang og bred erfaring innen plastikkirurgi for alle områder av kroppen. Alle behandlinger hos Bærum Plastikk er godkjent av norske helsemyndigheter. 

Dr. Bunæs

Dr. Jarl Bunæs er en ledende kirurg innen nese- og ansiktskirurgi, og har kosmetisk og rekonstruktiv kirurgi som sitt hovedområde. Han etablerte Bærum Plastikkirurgi sammen med sin kone i 1986. 

Dr. Borch Bugge

Dr. Øyvind Borch Bugge er en av landets fremste ansikts- og plastikkirurger. Fra tidligere har han lang erfaring innen rekonstruktiv kirurgi, mens han de siste 20 årene har jobbet hovedsakelig med kosmetisk kirurgi. 

Trådløft: Strammer opp slapp hud

Trådløft er en mindre omfattende form for ansiktsløft. I stedet for et kirurgisk inngrep, settes fire såkalte Silhouette-tråder ned i kinnene under huden. Dette gjøres ved hjelp av et lite snitt i tinningen. Trådene har små knuter og mottakere på seg som fester seg under huden og løfter denne opp i forhold til ønsket resultat. Inngrepet er lite omfattende, og gir et naturlig resultat. 

Mottakerne forsvinner etter 4-6 måneder, mens trådene blir værende under huden. Trådene strammer opp slapp hud og resultatet virker foryngende i flere år.  

Behandlingen er trygg, skånsom og enkel. Du trenger kun lokalbedøvelse for å gjennomføre behandlingen. Resultatet er strammere hud og at ansiktet får et naturlig løft. Effekten varer i om lag 3-5 år. 

Hvorfor trådløft?

Med årene blir huden slappere og mindre spenstig. Dette skjer fordi produksjonen av kollagen, hyaluronsyre, elastin og hudceller reduseres. På samme tid blir huden bløtere da fettet i vevet minskes og musklene blir svakere. Når i livet dette blir synlig for det blotte øye, varierer fra person til person. 

Et trådløft er en mindre omfattende prosedyre for deg som opplever det sjenerende at huden i ansiktet eldes på en uheldig måte – og kanskje tidligere enn antatt. Behandling utføres så snart man opplever slapp hud og de første tegnene på aldring kommer til syne. 

Behandling med små tråder (Silhouette-tråder) er et enkelt inngrep med lang varighet. Trådene stimulerer hudens produksjon av kollagen og elastin. Metoden strammer opp slapp hud og gir ansiktet et friskere og glattere utseende. Det er ikke behov for flere behandlingsrunder, og inngrepet gir lite nedetid. 

Inngrepet går raskt og du er hurtig tilbake i hverdagen. 

Bestill konsultasjon

Slik foregår konsultasjonen

pasient på kontoret for konsultasjon med to mannlige leger

I løpet av konsultasjonen skisserer vi mulige metoder og resultater for å finne den behandlingen som best passer dine ønsker og forutsetninger. Trådløft passer for deg med begynnende aldringstegn. Har du derimot mye overflødig hud, kan ansiktsløft være en bedre løsning. Dette finner vi ut av på konsultasjonen, før en eventuell behandling. 

Informasjon og videre utredning 

Vi setter av god tid til møtet og anbefaler alle pasienter å bruke et par dager etter konsultasjonen på å gå gjennom all informasjon. Skulle du likevel behøve et nytt møte, setter vi selvsagt opp dette uten ekstra kostnad. 

Tiden etter trådløft

Det er viktig at du følger alle rådene legen din gir deg for et best mulig resultat. Vi anbefaler at du begrenser bruk av ansiktsmuskulaturen de første dagene etter behandlingen. Unngå å snakke mer enn nødvendig. Føde bør inntas ved hjelp av et sugerør. For å unngå unødig hevelse er det viktig at du holder hodet høyt hevet de første 1-2 dagene. 

Komplikasjoner etter trådløft?

Det er få bivirkninger og komplikasjoner forbundet med trådløft. Det kan forekomme litt ujevnheter i forbindelse med opphenget etter behandlingen, men dette glatter seg som regel fint ut av seg selv etter et par uker. 

Ellers er vanlige bivirkninger blåmerker, hevelse og moderat ubehag de første dagene. 

Oppfølging etter behandling 

Dr. Jarl Bunæs ved sin kontorpult hos Bærum Plastikkirurgi

Vi ønsker at du skal få en best mulig opplevelse under selve inngrepet, så vel som i tiden etter et eventuelt inngrep eller en behandling. Ta gjerne kontakt med oss om hva enn det måtte være relatert til behandlingen, resultatet eller andre spørsmål rundt ditt besøk. 

Vi kan bistå med rådgivning, også over telefon, om det skulle være noe du lurer på. 

Alternative behandlinger 

Basert på dine ønsker og ditt utgangspunkt vil vi sammen se på mulige behandlingsmetoder. I tillegg til ansiktsløft og trådløft tilbyr vi behandling med laser eller andre typer hudforbedringer. Dette kan også gi gode resultater for hudområder du ønsker å behandle.

Hvilke behandlinger eller inngrep som passer best for å gi nettopp ditt ansikt et naturlig resultat, er vi ved Bærum Plastikkirurgi eksperter på. Ta kontakt i dag for en konsultasjon med en av våre kirurger. 

Velkommen til Bærum Plastikkirurgi 

Bærum Plastikkirurgi er en moderne klinikk for plastisk kirurgi i Sandvika – kun 15 minutter med bil fra Oslo sentrum. Vi holder til i representative og hyggelige lokaler i et sjarmerende trehus i Løkkeåsveien 3. 

Hos oss kan du forvente å bli møtt av et behjelpelig og imøtekommende personale som veileder deg fra start til slutt. Vi er tilstede for deg før, under og etter behandlingen eller operasjonen. 

Vi har stor forståelse for at mange kan ha reservasjoner eller er nervøse før et eventuelt inngrep. Hos oss skal du føle deg ivaretatt og få svar på alle spørsmål du måtte ha av våre forståelsesfulle leger og sykepleiere på klinikken. Vi gir nøye veiledning og oppfølging fra du tar kontakt, gjennom restitusjonen og i årene som følger. 

Vårt team ved Bærum Plastikkirurgi, med ledende kirurger i spissen, ønsker deg varmt velkommen til vår klinikk!

I løpet av konsultasjonen skisserer vi mulige metoder og resultater for å finne den behandlingen som best passer dine ønsker og forutsetninger. Trådløft passer for deg med begynnende aldringstegn. Har du derimot mye overflødig hud, kan ansiktsløft være en bedre løsning enn trådløft. Dette finner vi ut av på konsultasjonen, før en eventuell behandling. 


Ofte stilte spørsmål og svar om trådløft

Hvor lang tid tar behandlingen? 

Behandlingen tar kun 1-2 timer, noe avhengig av omfang, og utføres ved bruk av lokalbedøvelse. Med lokalbedøvelse kommer du raskere til hektene igjen.

Hvem kan gjennomføre behandlingen?

I utgangspunktet kan alle friske menn og kvinner over 18 år gjennomføre behandlingen. 

Hva skjer med trådene som blir trukket gjennom huden?

Trådene vi bruker under et trådløft vil etter kort tid bli integrert i vevet i huden. Trådene er laget av et naturlig materiale som ikke avgir skadelige stoffer når det oppløses i vevet. Denne typen tråder stimulerer hudens produksjon av kollagen og elastin, noe som gjør at huden ser glattere ut. 

Hvilket resultat kan jeg forvente?

Huden i ansikt og kjeveparti strammes opp, i tillegg til mindre furer og rynker i huden. Resultatet varer i 3-5 år. Arrene skjules i hårfestet/tinningen. 

Når ser man resultater?

Trådløft gir et lett og naturlig løft som man kan se rett etter inngrepet. Trådene som brukes under behandlingen får huden til å produsere mer kollagen og elastin og fører til økt sirkulasjon i vevet rundt trådene. Dette gir huden et yngre utseende. 

Hvor lang er restitusjonstiden? 

Inngrepet er en langt mindre omfattende behandling enn andre ansiktsoperasjoner. Normalt opplever man blåmerker og hevelse i et par dager før det avtar. Du kan leve mer eller mindre som normalt etter 2-3 dager. 

Vi anbefaler likevel at du unngår hard trening i inntil fire uker etter inngrepet. 

Hva må jeg tenke på før et trådløft? 

Trådløft er en mindre omfattende prosedyre, men for at du skal få et best mulig resultat anbefaler vi at du leser våre generelle anbefalinger nedenfor. Her kan du også lese om hvordan du kan gjøre deg klar den aktuelle dagen.

Les mer: For deg som skal opereres

Vil et trådløft oppleves smertefullt? 

Inngrepet gjøres med små snitt ved tinningen og med lokalbedøvelse. Selve inngrepet vil være umerkelig, men i dagene etter kan de behandlede områdene oppleves ømme og hovne. Det er altså få plager eller smerter, og inngrepet klassifiseres som «minimalt invasivt». 

Hvor mye koster operasjonen?

Prisen avhenger av hvor mange tråder som benyttes. Derfor oppgir vi våre priser med fra-priser. Den endelige prisen fastsettes på konsultasjonen. Se vår estimerte prisliste her

Hvor lenge varer effekten av et trådløft? 

Resultatet varer fra 3-5 år, avhengig av din alder og utgangspunkt.

Få en konsultasjon med oss

Bestill konsultasjon
Trådløft
Trådløft
Fra 30 000,-
Konsultasjon: Plastikkirurg
500,-

Fra den 1 januar 2021 opphevet regjeringen unntaket i merverdiloven for medisinske behandlinger som ikke er helsehjelp.
Alle våre priser er eksklusiv mva., og dette vil komme i tillegg.

Ansiktskirurgi

Fettransplantasjon ansikt

Fettransplantasjon til ansikt innebærer å hente fett til ansiktet fra et annet sted på kroppen. Dette utfyller tap av volum og korrigerer eventuell asymmetri som kan være medfødt eller etter en skade.

Øyelokkoperasjon Oslo

Tunge øyelokk og poser under øynene skyldes overflødig hud. Dette kan hos enkelte komme allerede i ung alder, og er som regel genetisk betinget. Overflødig hud kan enkelt korrigeres med en øyelokkoperasjon.

Neseoperasjon Oslo

Vi har omfattende erfaring med funksjonell og kosmetisk neseoperasjon ved vår klinikk utenfor Oslo. Vår egen Dr. Bunæs har operert flest neser i Norge – 20 000 hittil.

Ansiktsløft Oslo

Bærum Plastikkirurgi ligger i Sandvika, kun 15 minutter fra Oslo sentrum. Her utfører vi ansiktsløft (facelift) samt annen plastisk kirurgi og behandlinger av ansikt og kropp.

Ansiktsløft

Dr. Bunæs og Dr. Bugge er blant landets fremste eksperter på kosmetisk og funksjonell ansiktskirurgi. Ingen i Norge har mer erfaring våre leger.

Fettransplantasjon

Med alderen taper mange volum i ansiktet, noe som gjør at man ser eldre ut. Den beste måten å erstatte volum tapet på er med fettransplantasjon til ansiktet.

Øyelokkoperasjon

Noen mennesker opplever å få tunge øyelokk og poser under øynene som gjør at man ser trøtt og sliten ut. Dette kan korrigeres med plastisk kirurgi.

Nese­operasjon

Dr. Bunæs er en av Norges mest erfarne eksperter på funksjonelle og kosmetiske neseoperasjoner, og har operert flest neser i landet – 20 000 hittil.

Hakeoperasjon

Ikke alle er fornøyd med haken sin. Vi møter mange som vurderer en hakeoperasjon. Vi gjennomfører både hakeforstørring og hakeforminskning.

Øyenbrynsløft

Dersom du har hengende øyenbryn, først og fremst på sidene, så kan et øyenbrynsløft være aktuelt for deg.

Kontakt oss