fbpx
Fettsuging dobbelthake
Mange menn og kvinner plages av fettansamlinger under haken. En dobbelthake er som regel genetisk betinget eller den kan komme som et resultat av vektøkning. For mye fett under haken eller på halsen kan også inntreffe hos slanke mennesker, og i mange tilfeller er fettsuging av dobbelthake den beste løsningen.

Det er tre muligheter for behandling av dobbelthake:

Fettsuging I de fleste tilfeller kan dobbelthake fjernes med enkel fettsuging. Med bruk av små kanyler suges fettet ut fra et mikrosnitt under haken. Etter inngrepet får du på en bandasje som sitter på en ukes tid. Eventuelle ujevnheter i etterkant av inngrepet kan masseres bort. Behandlingen foregår i lett søvn (sedasjon) med lokal anestesi slik at du slapper av mens behandlingen pågår. Zimmerbehandling Dette er fettreduksjon helt uten kirurgi, også kalt Coolsculpting. Her fryses fettet bort, og behandlingen bør som regel gjentas 2-3 ganger for best mulig resultat. Hver behandling tar en time, og er helt smertefri. Belkyrabehandling Belkyra kan brukes på alle som har mindre overskudd av fett under haken, Behandlingen foregår ved at stoffet som oppløser fett cellene settes rett under huden med en liten sprøyte. Endelig resultat kommer etter 6 uker, og bivirkningene er minimale. Noe hevelse og litt smerte de første dagene kan forekomme.

Mulige komplikasjoner og risiko

Fettsuging gir oftest svært gode resultatet. Du kan etter inngrepet oppleve nedsatt følelse i området som er behandlet, men det det forsvinner som regel innen 3-6 måneder. I sjeldne tilfeller forekommer det blødning og infeksjoner. Det kan også forekomme ujevnheter eller hardhet i det omkringliggende fett, eller huden er slapp eller uelastisk. Dette forsvinner etter hvert.

Fettsuging dobbelthake
Fettsuging dobbelthake
Fra 12 500,-
Hakeimplantat
Fra 29 000,-
Hakereduksjon
Fra 35 000,-
Belkyra
Fra 12 000,-
Konsultasjon: Plastikkirurg
500,-
Ansiktskirurgi

Neseoperasjon

Dr. Bunæs er en av Norges fremste eksperter på kosmetiske og funksjonelle neseoperasjoner, og har operert flest neser i Norge – 20 000 hittil.

Operasjon for utstående ører

Utstående ører er en medfødt defekt som de fleste ønsker å gjøre noe med, gjerne før skole alder.Dette fordi, spesielt foreldre ikke ønsker at barnet skal bli et mobbeoffer. I de fleste tilfelle mangler det en fold som gjør at øvre del av øret står ut. Kun med et lite snitt kan ørets form endres slik at de blir liggende tettere inntil hodet.

Hakeoperasjon

Ikke alle er fornøyd med haken sin. Vi møter mange som vurderer en hakeoperasjon. Vi gjennomfører både hakeforstørring og hakeforminskning.

Fettransplantasjon

Med alderen taper mange volum i ansiktet, får groper under øynene og slunkne, innsunkne kinn. Den beste måten å erstatte volum tapet på er med fettransplantasjon til ansiktet.

Panneløft

Panneløft er et kirurgisk inngrep som hever øyenbrynene. Resultatet er et mer åpent, våkent og ungdommelig uttrykk i ansiktet.

Øyenbrynsløft

Dersom du har hengende øyenbryn, først og fremst på sidene, så kan et øyenbrynsløft være aktuelt for deg.

Trådløft

Trådløft er en skånsom form for ansiktsløft. Du slipper et kirurgisk inngrep og gir både ansikt og hals et friskere, glattere og mer ungdommelig utseende.

Halsløft

Halsløft går ut på å fjerne overflødig hud på halsen kirurgisk, stramme muskelbånd og redusere fett. Det vanligste er å kombinere inngrepet med et ansiktsløft.

Øyelokkoperasjon

Noen mennesker opplever at huden rundt øynene siger ned og at man får fettposer, slik at man ser trøtt og sliten ut. Dette kan korrigeres med godt resultat gjennom en øyelokkoperasjon.

Ansiktsløft

Dr. Bunæs og Dr. Bugge er blant landets fremste eksperter på kosmetisk og funksjonell ansiktskirurgi. Ingen i Norge har mer erfaring våre leger.

Kontakt oss