fbpx

Endymed

EndyMed 3Deep® er et patentert system som leverer radiofrekvens(RF) for effektiv og trygg hudforbedring. Behandling med EndyMed passer for alle hudtyper og etnisiteter.

Radiofrekvens har vært brukt i medisinske og estetiske behandlinger i en årrekke, og er regnet som en trygg og effektiv behandling. EndyMeds innovative 3Deep-teknologi har 6 generatorer og 6 elektroder som sørger for at energi leveres i huden med minimal ubehag og risiko. Systemet er FDA-godkjent. 

Energien fra EndyMed 3Deep varmer opp vannmolekylene i huden og gir et umiddelbart resultat, men viktigst er den langsiktige effekten som gir økt produksjon av kollagen med synlig hudoppstramming. 

Vi tilbyr behandling med EndyMed tilpasset dine ønsker og behov. Ofte er en kombinasjon av forskjellige behandlinger nødvendig for et optimalt resultat. Behandlingen koster fra 3000 kroner. 

Øyeblikkelig strammere og fastere hud

Hos Bærum Plastikkirurgi møter du dyktige kirurger med omfattende erfaring innen kropps- og ansiktsbehandlinger. Dr. Jarl Bunæs er ledende i Norge innen nese- og ansiktskirurgi, mens Dr. Øyvind Borch Bugge er en av landets fremste ansikts- og plastikkirurger. Begge legene utfører behandling med EndyMed 3Deep®.

Den innovative RF-teknologien styrker hudens naturlige produksjon av kollagen, og bidrar til:

  • Jevnere hudoverflate og hudfornyelse
  • Reduksjon av fine linjer og overfladiske rynker
  • Reduksjon av rødhet ved aknearr
  • Reduksjon av strekkmerker
  • Reduksjon av store porer og linjer
  • Oppstramming av huden
  • Forbedring av hudens struktur

Behandling med EndyMed 3Deep

endymed behandling

EndyMeds innovative 3Deep teknologi har seks generatorer og seks elektroder som sørger for at energi leveres dypt i huden, med minimal ubehag og risiko. Vi tilbyr ulike behandlinger med radiofrekvens tilpasset kundens behov og ønsker:

  • FSR – Fraksjonell behandling med EndyMed 3Deep®
  • Intensif – Microneedling med radiofrekvens

FRS – Fraksjonell behandling med EndyMed

Denne behandlingen korrigerer hudens overflate, samtidig som dypere hudlag blir oppvarmet. Dette fører til at cellene blir mer aktive og produserer mer kollagen. FRS-behandlingen strammer opp huden og bedrer grov hud, solskader, pigmenteringer, store porer og linjer, noe som etterlater huden med mer ungdommelig glød. 

Ansiktet dekkes med en bedøvelseskrem 1 time før behandlingen for å redusere ubehag. Etter behandlingen får man et tynt skorpelag på det behandlede området som forsvinner etter 3-6 dager. For best mulig resultat anbefaler vi 3-5 behandlinger med 4 ukers mellomrom.

Intensif- Microneedling med radiofrekvens

EndyMeds Intensif er en kombinasjon av to ulike teknologier: radiofrekvens og mikronåler. Dette stimulerer kollagenproduksjonen, som igjen strammer opp huden, bedrer hudstruktur og rynker, samt reduserer aknearr og rødme. Også her legges det en bedøvelseskrem på ansiktet 1 time før behandlingen.

Vårt nyeste tilbud ved Bærum Plastikkirurgi er at vi kombinerer Intensif-behandling med PRP. PRP henter vi fra pasientens eget blod, som deretter sentrifugeres og isoleres før det fordeles på hudoverflaten som skal behandles ved hjelp av nåler. Denne typen behandling gir et bedre resultat, i tillegg til at det gir en kort rekonvalesenstid med kun lett hevelse og rødhet i noen dager. 

Hvorfor velge EndyMed 3Deep®?

EndyMed 3Deep® tilbyr hudoppstramming og figurforming med fokusert radiofrekvens, men skiller seg fra andre radiofrekvensbehandlinger ved å levere energien dypt i huden uten å overopphete hudoverflaten. Det betyr at det ikke er nødvendig å kjøle ned huden under behandlingen.

EndyMed 3Deep® er mer skånsomt enn for eksempel laserbehandling, og gir et mer permanent resultat enn for eksempel filler. Behandlingen er et godt valg for alle som ønsker å redusere aldringstegn, stramme opp huden og få et mer ungdommelig utseende.    

Resultatet er en umiddelbar synlig oppstramming av huden, samt en langsiktig økning av kollagenproduksjonen. Huden får et friskere, smidigere og mer ungdommelig utseende. 

Hva koster behandlingen?

Vi starter alltid med en grundig konsultasjon hos legen som skal behandle deg, for å kartlegge dine ønsker og behov samt ditt individuelle utgangspunkt. Da vil du også få oppgitt hva behandlingsløpet kommer til å koste. 

EndyMed 3Deep® koster fra 3000 kroner per behandling hos Bærum Plastikkirurgi. Sluttprisen avhenger av hvor stort område som skal behandles, og hvor mange behandlinger som kreves for å oppnå ønsket resultat. 

Bestill konsultasjon

Konsultasjon mellom pasient og Dr. Borch Bugge

Få en konsultasjon med oss

Bestill konsultasjon
Priser: Endymed
Endymed ansikt og kropp
Fra 3 000,-
Konsultasjon: Hudlege
1 650,-

Fra den 1 januar 2021 opphevet regjeringen unntaket i merverdiloven for medisinske behandlinger som ikke er helsehjelp.
Alle våre priser er eksklusiv mva., og dette vil komme i tillegg.

Hud

Svettebehandling

Svetting er viktig for kroppens temperaturregulering. Noen plages av overdreven svetting, og trenger svettebehandling. Hos Bærum Plastikkirurgi får du den hjelpen du trenger.

Hudforbedring

Bærum Plastikkirurgi tilbyr hudforbedring av hals, bryst og ansikt. Vi utfører flere ulike behandlinger for huden med godt resultat.

Anti aging

Aldringsprosessen begynner i 20-årene, men vil utvikle seg forskjellig fra person til person. Anti-aging brukes om produkter og behandlinger som har som formål å bremse eller redusere aldringstegn.

Kjemisk peeling

Behandling med kjemisk peeling kan være løsningen for deg som er plaget med pigmentforandringer (melasma), arrdannelser, rynker, solskader eller rett og slett har litt sliten og slapp hud i ansiktet.

Laserbehandling

Behandling med laser egner seg godt for å redusere aldersforandringer som rynker og pigmentflekker. Laserbehandling gir synlig forbedring i det behandlede området allerede etter første behandling.

Aknearr

Det er flere måter å behandle aknearr på avhengig av dybde og utbredelse. Siden 1994 har vi først og fremst behandlet slike arr med CO2-laser.

Melasma

Melasma er en vanlig hudtilstand som kjennetegnes ved pigmentforandringer i form av brune flekker i ansiktet.

Botulinumtoksin-injeksjon

Botulinumtoksin (botox) er en gift som lammer forbindelsen mellom nerver og muskel. Behandlingen brukes mot muskelkramper og for å redusere rynker og linjer i pannen, på halsen og rundt øynene.

Filler

Filler er samlebetegnelsen for kunstig fremstilte injeksjonsprodukter, som brukes til å midlertidig «fylle ut» områder i ansiktet og redusere rynker.

Sprengte blodkar

Den mest effektive og skånsomme måten å fjerne sprengte blodkar på er ved hjelp av laser. Vi benytter en såkalt YAG-laser som fjerner blodkarene permanent.

Kontakt oss