fbpx
Botulinum Toksin Injeksjon
Har du linjer og furer i pannen eller «sinnarynke» mellom øyenbrynene som du irriterer deg over når du ser deg i speilet? Eller synes du «kråketærne» som kommer frem i øvre del av kinnene når du smiler kunne vært mindre synlige? Da kan kanskje en Botulinum Toksin injeksjon være noe for deg.

Hva er Botulinum Toksin injeksjon?

Botulinum Toksin injeksjon har vært brukt i medisinen lenge før den ble populær som rynkebehandler til kosmetisk formål. Brukt riktig er den ikke farlig, og behandling med injeksjoner er i dag en dagligdags og mye benyttet behandling her hos oss. Bruk av Botulinum Toksin injeksjon til å midlertidig redusere rynker i panne og den såkalte «sinnarynken» mellom øyenbrynene er populære behandlinger her hos.

Behandlingen fungerer slik at ved å injisere muskelavslappende injeksjon i små muskler i ansiktet, kan man forhindre at det danner seg mimikkrynker. I svært små og fortynnende doser sprøyter vi Botulinum Toksin injeksjon inn i utvalgte små muskler i ansikt eller på halsen for å glatte ut linjer og rynker. Ved å midlertidig lamme små musklene, kan også Botulinum Toksin injeksjoner ha en forebyggende effekt som stopper opp prosessen med linjer i ansiktet som etter hvert blir dypere. Behandling med Botulinum Toksin injeksjoner har også en god effekt på overdreven svette i armhuler, hender og føtter, og kan med fordel brukes ved migrene.

Behandling med Botulinum Toksin injeksjoner virker kun på de spesifikke musklene som behandles og ikke på de nærliggende muskelgruppene. Effekten av en behandling varer fra seks til 12 måneder. Ønsker du et mer varig resultat, kan et ansiktsløft være et alternativ.

Komplikasjoner og risiko

En Botulinum Toksin injeksjonsbehandling gir som regel gode resultater, og komplikasjoner forekommer svært sjelden. Milde hevelser, ømhet og blåmerker kan forekomme, men dette vil som oftest forsvinne innen en uke.

Hva koster en behandling med Botulinum Toksin injeksjon?

Prisen på en behandling med Botulinum Toksin injeksjon er avhengig av en rekke faktorer, blant annet dine individuelle forutsetninger og hvor mange områder som skal behandles. Derfor er prisen som angis i prislisten, en såkalt «fra-pris». Den endelige prisen på din behandling fastsettes i i samtale med lege i konsultasjonen. Du finner prislisten her.

Botulinum Toksin Injeksjon
Botulinum Toksin: 1 område
2 000,-
Botulinum Toksin: 2 områder
3 500,-
Botulinum Toksin: 3 områder
4 800,-
Injeksjon i håndflater mot svette
5 500,-
Injeksjon under armene mot svette
5 500,-
Injeksjon – Masseter muskel
3 000,-
Hud

Belkyra

Belkyra er en moderne og ikke-kirurgisk injeksjonsteknikk som brukes til å redusere overflødig og uønsket fett under haken.

Hudkreft

Å sjekke huden regelmessig bidrar til at man kan oppdage forskjellige former for hudkreft tidlig. Da kan pasienten få adekvat behandling, og risikoen for å få alvorlig forløp reduseres.

Melasma

Melasma er en vanlig hudtilstand som oftest utvikler seg som pigmentforandringer i ansiktet og fremstår som mørkere pigmentering.

Aknearr

Det er flere måter å behandle aknearr på avhengig av dybde og utbredelse. Siden 1994 har vi først og fremst behandlet aknearr med CO2-laser.

Anti aging

Aldringsprosessen begynner i 20-årene, men vil utvikle seg forskjellig fra person til person. Anti aging brukes om produkter og behandlinger som har som formål å bremse eller redusere aldringstegn.

Endymed

Endymed tilbyr effektive radiofrekvensbehandlinger for hudoppstramming av ansikt og kropp, figurforming og behandling av cellulitter. Endymeds innovative 3Deep teknologi leverer avansert radiofrekvensenergi i huden og bidrar til å styre hudens naturlige kollagenproduksjon. Resultatet er en strammere og fastere hud. Endymed3Deep er FDA godkjent (Food and Drug Administration) og CE merket. Radiofrekvens behandling er en kjent behandlingsmetode i medisinske og estetiske behandlinger.

Sprengte blodkar

Den mest effektive og skånsomme måten å fjerne sprengte blodkar på er ved hjelp av laser. Vi benytter en såkalt YAG-laser som fjerner blodkarene permanent.

Filler

Filler er samlebetegnelsen for kunstig fremstilte injeksjonsprodukter, som brukes til å midlertidig “fylle ut” områder i ansiktet og redusere rynker.

Kjemisk peeling

Behandling med kjemisk peeling kan være løsningen for deg som er plaget med pigmentforandringer (melasma), arrdannelser, rynker, solskader eller rett og slett har litt sliten og slapp hud i ansiktet.

Hudforbedring

Et sikkert aldringstegn er utviklingen av linjer og rynker i ansiktet. Pigmentflekker og synlige blodårer kan også komme med alderen. Visste du forresten at huden din starter aldringen allerede i 25-30 års alderen? Det som i praksis skjer er at huden etter hvert mister elastin og kollagen som bidrar til at huden reduserer glød og ungdommelighet. Det medisinske kremprogrammet fra ZO Skin Health motvirker slike forandringer i huden, og kan brukes alene som en behandling for hudfornying, eller i kombinasjon med andre behandlinger.

Kontakt oss