fbpx
Anti aging
Aldringsprosessen begynner i 20-årene, men vil utvikle seg forskjellig fra person til person. Anti aging brukes om produkter og behandlinger som har som formål å bremse eller redusere aldringstegn.

Fysisk trening og sunt kosthold kan holde kroppen vår ungdommelig svært lenge. Det er verre å trene ansiktet til evig ungdom.

Årsakene til at huden eldes stammer fra både indre og ytre faktorer. Indre faktorer er genene våre, som man hittil ikke kan gjøre så mye med. Det finnes dessverre ingen magisk løsning for å bekjempe denne prosessen. 

Ytre faktorer er forhold du kan kontrollere. Sol og nikotin er for eksempel hudens verste fiender. Livsstil og sykdom har også betydning for hvordan vi eldes. 

Anti aging hos Bærum Plastikkirurgi

Hos Bærum Plastikkirurgi har vi arbeidet med å bremse og redusere aldringstegn i mer enn 30 år. Vi kan tilby anti aging-produkter (ZO) og -behandlinger som peelinger og kirurgi. I tillegg får du gode råd om hva du selv kan gjøre for å ta bedre kontroll over aldringsprosessen, som f.eks å beskytte seg mot solas fristende stråler. 

Sammen går vi gjennom huden din, og setter opp en plan på hva som skal gjøres på kort og lang sikt. Vi kombinerer et medisinsk kremprogram, som er basis i enhver anti aging-behandling, med for eksempel fillere, toxiner, laserbehandling, kjemisk peel og eventuelt kirurgi. 

Landets mest erfarne kosmetiske kirurger

Samlet har legene hos Bærum Plastikkirurgi lengst og bredest erfaring innen estetisk og funksjonell plastikkirurgi for alle områder på kroppen. Her møter du Dr. Bugge og Dr. Bunæs som begge har omfattende erfaring med ulike anti aging-behandlinger.

Dr. Bugge utfører det aller meste innen estetisk plastikkirurgi og har meget høy kompetanse på rekonstruktiv og kosmetisk kirurgi. Dr. Bunæs er den legen i Norge som bl.a. har operert flest neser – over 20 000 hittil! Han har mer enn 30 års erfaring med kosmetisk og funksjonell ansiktskirurgi.

Bestill konsultasjon

Typiske tegn på aldring

Med alderen reduseres produksjonen av elastin og kollagen (proteiner i huden), noe som kan føre til slapp hud og rynker. Huden mister rett og slett sin ungdommelig glød.

Vevet under huden kan reduseres slik at det oppstår innsunkne partier, spesielt under øynene. Tap av hudens elastiske fibre viser seg ved hengende folder ved kjevekammene og på halsen. Spesielt hos kvinner kan også rynker synes på overleppen.

Et annet typisk aldringstegn er pigmentflekker som viser seg som brune flekker i huden. De vanligste pigmentflekkene er melasma (som regel etter graviditet), solar lentigo (leverflekker) og seboreisk keratose (talgvorter). 

Anti aging-behandling

Hudens aldringstegn er som regel ikke farlige, men noen ønsker å behandle eller redusere dem av kosmetiske årsaker. Avhengig av hva du ønsker å behandle samt ditt individuelle utgangspunkt, tilbyr vi en lang rekke behandlingsmuligheter. Noen av disse er:

  • Hudpleie og kremprogram
  • Kjemisk peeling
  • Laserbehandling
  • Fettransplantasjon
  • Fettfjerning (hals, buk)
  • Plastisk kirurgi

Les mer: Melasma

Medisinsk kremprogram

Som base i enhver anti aging-behandling får du et medisinsk kremprogram, utviklet av Dr. Obagi, en anerkjent hudlege fra USA. På 80-tallet utfordret han tradisjonelle hudpleiebehandlinger, og utviklet det som skulle vise seg å bli en av verdens mest anerkjente merkevarer innen hudforbedring, ZO Skin Health som inngår i ZO Medical-kremprogrammet. 

Produktenes hovedingredienser er retinol, A-vitaminsyre og hydrokinon, og foretrekkes av leger og plastikkirurger verden over. Dr. Bunæs innførte konseptet til Norge, som nå brukes av de fleste klinikker som driver med anti aging i Skandinavia.

A-vitaminsyrer

A-vitaminsyre sørger for at huden produserer elastin og kollagen. Hudcellene som produserer disse stoffene naturlig blir litt late med alderen. For å vekke dem må A-vitamin tilføres utenfra. Det unike med ZO-produktene er at de trenger gjennom overhuden til cellene som befinner seg i selve lærhuden. 

Behandling med A-vitaminsyre fører til hudirritasjon og flassing de første ukene. I mange tilfeller vil retinol, som er forstadiet til A-vitaminsyre, være tilstrekkelig. Dette gir mindre irritasjon og flassing.

Ved Bærum Plastikkirurgi bruker vi alltid et kremprogram fra ZO før alle peelingprosedyrer. Vår filosofi når det gjelder anti aging er; mindre kirurgiske inngrep kombinert med hudforbederene behandling. Dette gir det beste og mest naturlige resultatet. 

Les også: Behandling av aknearr

Velkommen til konsultasjon

Vi kan ikke vite nøyaktig hvilken behandling som vil passe dine ønsker og behov for anti aging uten å undersøke huden din. Derfor starter vi alltid med en grundig konsultasjon hvor vi snakker om ønsker og forventninger til behandlingen og resultatet.

Vurderer du kosmetisk behandling eller plastisk kirurgi for anti aging? Resultatet avhenger av en dyktig kirurg, og det finner du hos Bærum Plastikkirurgi. Med over 30 års erfaring innen kropps- og ansiktskirurgi er det ingen i Norge som har lengre erfaring enn oss. Vi følger deg tett opp, både før, under og etter behandlingen. 

Bestill konsultasjon
Anti aging
Konsultasjon: Hudlege
1 650,-
Hud

Belkyra

Belkyra er en moderne og ikke-kirurgisk injeksjonsteknikk som brukes til å redusere overflødig og uønsket fett under haken.

Hudkreft

Å sjekke huden regelmessig bidrar til at man kan oppdage forskjellige former for hudkreft tidlig. Da kan pasienten få adekvat behandling, og risikoen for å få alvorlig forløp reduseres.

Melasma

Melasma er en vanlig hudtilstand som oftest utvikler seg som pigmentforandringer i ansiktet og fremstår som mørkere pigmentering.

Aknearr

Det er flere måter å behandle aknearr på avhengig av dybde og utbredelse. Siden 1994 har vi først og fremst behandlet aknearr med CO2-laser.

Endymed

Endymed tilbyr effektive radiofrekvensbehandlinger for hudoppstramming av ansikt og kropp, figurforming og behandling av cellulitter. Endymeds innovative 3Deep teknologi leverer avansert radiofrekvensenergi i huden og bidrar til å styre hudens naturlige kollagenproduksjon. Resultatet er en strammere og fastere hud. Endymed3Deep er FDA godkjent (Food and Drug Administration) og CE merket. Radiofrekvens behandling er en kjent behandlingsmetode i medisinske og estetiske behandlinger.

Sprengte blodkar

Den mest effektive og skånsomme måten å fjerne sprengte blodkar på er ved hjelp av laser. Vi benytter en såkalt YAG-laser som fjerner blodkarene permanent.

Botulinum Toksin Injeksjon

Har du linjer og furer i pannen eller «sinnarynke» mellom øyenbrynene som du irriterer deg over når du ser deg i speilet? Eller synes du «kråketærne» som kommer frem i øvre del av kinnene når du smiler kunne vært mindre synlige? Da kan kanskje en Botulinum Toksin injeksjon være noe for deg.

Filler

Filler er samlebetegnelsen for kunstig fremstilte injeksjonsprodukter, som brukes til å midlertidig “fylle ut” områder i ansiktet og redusere rynker.

Kjemisk peeling

Behandling med kjemisk peeling kan være løsningen for deg som er plaget med pigmentforandringer (melasma), arrdannelser, rynker, solskader eller rett og slett har litt sliten og slapp hud i ansiktet.

Hudforbedring

Et sikkert aldringstegn er utviklingen av linjer og rynker i ansiktet. Pigmentflekker og synlige blodårer kan også komme med alderen. Visste du forresten at huden din starter aldringen allerede i 25-30 års alderen? Det som i praksis skjer er at huden etter hvert mister elastin og kollagen som bidrar til at huden reduserer glød og ungdommelighet. Det medisinske kremprogrammet fra ZO Skin Health motvirker slike forandringer i huden, og kan brukes alene som en behandling for hudfornying, eller i kombinasjon med andre behandlinger.

Kontakt oss